Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο η φετινή χριστουγεννιάτικη σειρά προϊόντων της The Body Shop επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές ήταν η ολοκαίνουργια Glazed Apple body care collection. Δίχως να λείπουν οι κλασικές «χειμωνιάτικες» μυρωδιές όπως η βανίλια (Vanilla Brulee collection), η περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή Glazed Apple καλύπτει με ένα δροσερό και φρέσκο «γλάσο» πράσινου μήλου τα φετινά Χριστούγεννα.

Το That’s Life δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα σετ προϊόντων από τη συλλογή Glazed Apple της The Body Shop που περιλαμβάνει:glazed-apple-collection

Ένα Glazed Apple Body Butter

Βουτήξτε στην απόλαυση με εξαιρετικά πλούσια ενυδάτωση για γλυκιά και βελούδινα απαλή επιδερμίδα.

Ένα Glazed Apple Bonbon Soap

Δημιουργήστε πλούσιο αφρό με το υπέροχα αυτό αρωματισμένο σαπούνι.

Ένα Glazed Apple Bath Sprinkles

Μετατρέψτε το μπάνιο σας την πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας με αυτά τα άλατα για το μπάνιο!

Ένα Glazed Apple Bath Jelly

Ρίξτε μία μικρή ποσότητα από αυτό το πλούσιο αφρόλουτρο σε τρεχούμενο νερό και ταξιδέψτε με γλυκό άρωμα σ’ ένα σύννεφο απαλότητας.

Ένα Glazed Apple Lip Tin

Απολαύστε τα Χριστούγεννα και αποκτήστε μοναδικά χείλη με αυτό το υπέροχο δώρο.glazed-apple-collection-2

Για να μπορέσεις να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και Share τη φωτογραφία με τα προϊόντα της Glazed Apple body care collection που θα βρεις εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως τη Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα και η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014.

Όροι Συμμετοχής