Όσοι παρακολουθήσατε πρόσφατα το remake της ταινίας «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» σε σκηνοθεσία του Μπαζ Λούρμαν με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Κάρι Μάλιγκαν και τον Τόμπι Μαγκουάιρ, θα παρατηρήσατε πως στη σκηνή που πυροδοτεί όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις όλα τα πρόσωπα της ταινίας βρίσκονται σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Plaza στη Νέα Υόρκη την πιο θερμή μέρα του καλοκαιριού.

Καθώς πρόκειται για τη σκηνή όπου ο σύζυγος της Ντέιζι, Νικ αποφασίζει να προκαλέσει τον Γκάτσμπυ με σκοπό να τον μειώσει μπροστά στα μάτια της, έχει τόση ένταση που όλα είναι μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια (Ο Μπαζ Λούρμαν δεν θεωρείται άδικα μάγος της εικόνας). Ποιο είναι το αντικείμενο που βοηθά όλους τους σκηνοθέτες σε στιγμές που θέλουν να προετοιμάσουν το κοινό για κάποια σημαντική εξέλιξη; Ίσως να μην το είχατε φανταστεί αλλά είναι οι ανεμιστήρες.

Θυμηθείτε μια άλλη ιστορική εισαγωγική σκηνή στο καλύτερο ίσως πολεμικό δράμα όλων των εποχών, στο «Αποκάλυψη Τώρα» εκεί όπου ο ήχος του ανεμιστήρα οροφής σε συνδυασμό με την κυκλική κίνηση των λεπίδων του ανεμιστήρα θυμίζουν στον λοχαγό Γούιλαρντ στρατιωτικό ελικόπτερο και κατά συνέπεια σκηνές μάχης που έχει βιώσει στη φλεγόμενη ζούγκλα του Βιετνάμ. Ένας ανεμιστήρας πρωταγωνιστεί σε μια ταινία γεμάτη αλληγορίες.

Είτε είστε σινεφίλ είτε όχι, οι ανεμιστήρες αποτελούν μια οικονομική και στιλάτη διακοσμητική λύση για όλους.

Από την εταιρεία Sun θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ανεμιστήρες AEG: Ρετρό μεταλλικοί ανεμιστήρες, σε στήλη ή σταντ, ασημί ή σε χρώμα, όπως κόκκινο, ενώ όλοι διαθέτουν αθόρυβη λειτουργία. Ιδού τα διαθέσιμα σχέδια:

Δημιουργήστε μοναδική κινηματογραφική ατμόσφαιρα και δροσιά στο χώρο σας!

Ανεμιστήρες από την εταιρεία Sun