Το φθινόπωρο η φύση περνάει μια μεταβατική φάση καθώς προετοιμάζεται για τη χειμωνιάτικη νέκρωση και το περιβάλλον γεμίζει υπέροχα χρώματα.

Βαθύ πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, μελιτζανί, βαθύ κόκκινο, γκρι και καφέ όλα συνυπάρχουν αρμονικά.

Ειδικά το πορτοκαλί αποτελεί αγαπημένο χρώμα της φθινοπωρινής διακόσμησης γιατί είναι η απόχρωση που παίρνουν τα ξηρά φύλλα όταν πέφτουν από τα δέντρα καθώς και το εποχιακό λαχανικό, η κολοκύθα.orange-pumpkin-colors

Τα φθινοπωρινά χρώματα δημιουργούν μια «ζεστή» ατμόσφαιρα στο χώρο. Δεν χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές στο χώρο σας για να δημιουργήσετε μια ανάλογη αίσθηση. Μερικά ριχτάρια, μαξιλάρια και κεριά στις προαναφερόμενες αποχρώσεις είναι αρκετά.

Όσο η θερμοκρασία μειώνεται και η παρέα μαζεύεται πιο συχνά στο σπίτι, μπορείτε να βασίσετε όλο το στήσιμο του τραπεζιού σε πορτοκαλί, μοβ ή πράσινες αποχρώσεις με το τραπεζομάντιλο, τα κεριά ή τις χαρτοπετσέτες.

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το ντεκόρ του χώρου σας στα καταστήματα ΙΚΕΑ:

Το φθινόπωρο μπορεί να ταυτίζεται με μια γλυκιά μελαγχολία (αντίο κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα) αλλά φέρνει μαζί του μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που είναι κρίμα να μην ενσωματώσετε στο χώρο σας δημιουργώντας την πιο οικεία ατμόσφαιρα για έναν αξέχαστο χειμώνα συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!we-love-autumn