Επιτέλους! Η αγοραστική περίοδος που όλοι περιμένουμε! Οι χειμερινές εκπτώσεις ήδη έχουν ξεκινήσει και στα καταστήματα μπορούμε να βρούμε πολλές και καλές προσφορές!

Με φθηνές αγορές και απλές κινήσεις μπορούμε να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα μας – η αγορά ρούχων και παπουτσιών είναι σίγουρη – αλλά και στο χώρο μας!

Η πιο γενναιόδωρη και απλή κίνηση είναι να αλλάξουμε έπιπλα. Εμείς όμως θα δούμε ποιες άλλες δυνατότητες έχουμε δίνοντας λιγότερα χρήματα.

Καταρχάς, μπορούμε να αγοράσουμε νέα υφάσματα επιπλώσεων και να αλλάξουμε το χρώμα και το σχέδιο στα υπάρχοντα έπιπλά μας. Οι χρωματισμοί και το ύφος στο χώρο μας μπορεί επίσης να αλλάξει εύκολα, τοποθετώντας ένα καινούριο ριχτάρι στο καθιστικό και μαξιλαράκια σε διάφορα χρώματα ή σε διαφόρους τόνους του ίδιου χρώματος.

Κουρτίνες: Εκτός από την επιλογή νέων υφασμάτων και χρωμάτων, μπορούμε να επιλέξουμε νέο στυλ: απλές κρεμαστές κουρτίνες, roman, στόρια, roller, συρόμενα panels ή συνδυασμό τους.

Μπορεί στα χρωματοπωλεία η λέξη «εκπτώσεις» να μη σημαίνει τίποτα, αλλά οι τοίχοι μας μπορούν να αλλάξουν όψη, χρησιμοποιώντας ταπετσαρίες αντί για μπογιές! Ταπετσαρίες χάρτινες, ακρυλικές, οικολογικές, χειροποίητες, ανάγλυφες, ζωγραφιστές ή με υλικά επάνω τους.

Έχουμε βαρεθεί τους ίδιους πίνακες; Μπορούμε να τους αλλάξουμε θέση ή διάταξη ή ακόμα να τους αλλάξουμε κορνίζες! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και δικές μας φωτογραφίες σε ξεχωριστές θέσεις ή πολλές μαζί σαν κολλάζ!

Ακόμα και στο μπάνιο μπορούμε να επιλέξουμε νέα χρώματα στις πετσέτες μας και να τις συνδυάσουμε με νέα πατάκια και με τις θήκες για το σαπούνι και τις οδοντόβουρτσες!

Tip: Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, οι εκάστοτε εκπτώσεις είναι καλή ευκαιρία να παίρνουμε αντικείμενα της επόμενης σεζόν σε πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές! Σκεφτείτε λοιπόν από τώρα: “Πώς θα διακοσμήσω το σπίτι μου το καλοκαίρι;” και κάνετε τις απαραίτητες αγορές τώρα!

Δείτε περισσότερες ιδέες στη σελίδα μας στο Facebook!

Χρύσα Μαρτίνη

Interior Design

Μελέτες Αρχιτεκτονικής + Διακόσμησης

www.in-designs.gr