Φίλοι μου, αυτό ήταν. Δεν έχω άλλη δικαιολογία! Πρέπει επιτέλους να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επειδή είμαι κλασσική Ελληνίδα που τρέχει για όλα την τελευταία στιγμή, αποφάσισα να πάω κατευθείαν στα καταστήματα IKEA προκειμένου να προμηθευτώ τα στολίδια που θα κοσμούν το έλατό μου.

Ο λόγος είναι απλός: ψάχνω να βρω μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε χαμηλές τιμές. Σας παραθέτω λοιπόν ορισμένα από τα στολίδια από την φετινή χριστουγεννιάτικη σειρά:

Julmys κρεμαστά διακοσμητικά στολίδια 6,99 ευρώ/4 τμχ.

Julmys κρεμαστά διακοσμητικά στολίδια 4,99 ευρώ/3 τμχ.

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά οι πιο χαρούμενες μέρες του χρόνου, φέτος η ΙΚΕΑ, «μεταμορφώνει» όλα τα καταστήματα της σε ένα μαγικό χώρο.

Έτσι από τις 7 Δεκεμβρίου έως και το τέλος του χρόνου, η IKEA ετοίμασε εκδηλώσεις αφιερωμένες σε όλα τα παιδιά και σε όσους αισθάνονται παιδιά, στις οποίες θα μπορούν να γευθούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες, να ταξιδέψουν με αφηγήσεις αγαπημένων παραμυθιών και να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό τις φετινές χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Και όλα αυτά, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ!