Μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικοί αλλά επειδή η «Επανάληψη» είναι η «μητέρα της μαθήσεως» το ξαναδηλώνουμε: σε περίοδο οικονομικής κρίσης μπορούμε να εκμεταλλευθούμε ακόμα και το πιο άχρηστο – φαινομενικά – αντικείμενο και να ξεδιπλώσουμε τη δημιουργικότητά μας!

Για παράδειγμα ενώ άλλες φόρες η ανάγκη για ένα coffee table, ένα καλόγερο ή ακόμα κι ένα κρεβάτι θα σε έστελναν σε ένα κατάστημα επίπλων, τώρα δεν έχεις παρά να επισκεφθείς μια αποθήκη και να ζητήσεις μερικές παλέτες από τις πολλές που τους περισσεύουν.

Και τι μπορείς να κάνεις; Ιδού:

Δίπλα στην πόρτα σας αντί να βάλετε τον κλασσικό καλόγερο που χωράει δύο παλτό ενώ παράλληλα έχει θέματα με την ισορροπία του, γιατί να μην τοποθετήσεις όρθια στον τοίχο μια παλέτα;

photo via:recyclart.org

photo via:recyclart.org

Δημιούργησε κρεβάτι σε ιαπωνικό στυλ με δύο παλέτεςpaleta-bed

Το coffee table είναι το έπιπλο εκείνο που μπορεί να αναδείξει ή να χαλάσει την εικόνα του σαλονιού σου.

Μπορείς είτε να δημιουργήσεις ένα τραπέζι με παλέτα και ρόδες

photo via:home-dzine.co.za

photo via:home-dzine.co.za

Είτε να κάνεις μια πιο σύνθετη κατασκευή (η φωτογραφία του εξωφύλλου) με τη βοήθεια της Mr. Kate η οποία λατρεύει να κάνει ό,τι ακριβώς προτείνουμε κι εμείς: οργώνει τους δρόμους, βρίσκει παλιά έπιπλα ή αντικείμενα που κάποιος έχει παρατήσει και δημιουργεί αριστουργήματα που σε καλά καταστήματα επίπλων αξίζουν μια περιουσία!

Bonus: Το βίντεο της κατασκευής

…και δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ένα coffee table παλέτα έχει και χώρο για όλα τα περιοδικά σας!