Η ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς διαθέτει πλέον αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τον “έξυπνο” λαμπτήρα Lifx που συνδυάζει τις άπειρες διακοσμητικές δυνατότητες του φωτισμού με την πρακτικότητα της νέας τεχνολογίας.

Λαμπτήρας Lifx

Λαμπτήρας Lifx

Φανταστείτε πως μπορείτε με μια λάμπα να έχετε τον καθαρό και έντονο φωτισμό που έχει ανάγκη η κουζίνα, τον φωτισμό που αυξομειώνεται ανάλογα με τη διάθεση και τη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στο σαλόνι (επιτραπέζιο παιχνίδι με την παρέα ή οικογένεια, παρακολούθηση ταινίας κτλ.) αλλά και τον καθαρό και συνάμα χαλαρωτικό φωτισμό που επιδιώκουμε να έχει το μπάνιο. Πως γίνεται αυτό;

Πρακτικός & ταυτόχρονα καλλιτεχνικός φωτισμός στο σαλόνι

Πρακτικός & ταυτόχρονα καλλιτεχνικός φωτισμός στο σαλόνι

Χάρη στο app LIFX για Android (4.0+) και iOS (6.0+) μπορείτε μέσω Wi-Fi και από τη φορητή συσκευή σας να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον “έξυπνο” λαμπτήρα να ρυθμίσετε την έντασή του από το 0 έως το 100%, αλλά και να επιλέξετε την απόχρωση του φωτός που αποδίδει! Έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη χρωματική παλέτα των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ σε ειδικό menu μπορείτε να επιλέξετε πιο συγκεκριμένα μεταξύ “λευκών” φωτισμών, με θερμότητα από 2500Κ (κίτρινο) έως 9000K (λευκό του πάγου), ανάλογα με τα γούστα σας!kaykas-lifx-3

Κι αν νομίζετε πως η δυνατότητες της λάμπας Lifx αρκούνται…στα 16 εκατομμύρια χρώματα, τότε μάλλον θα εντυπωσιαστείτε ακόμα περισσότερο μαθαίνοντας πως το φως της μπορεί να θυμίζει φλόγα κεριού ή strobo, αλλά και να συνδυάζεται με μουσική που αναπαράγει το smartphone/tablet σας. Τέλος, μπορείτε να αφήσετε το φωτισμό στην τύχη, μέσω της random διαρκούς εναλλαγής μεταξύ χρωμάτων, που γίνεται μέσω του app.kaykas-lifx-4

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως λαμπτήρας Lifx έχει προσδόκιμο ζωής 40.000 ώρες (ιδανικός και για επαγγελματικό χώρο), το οποίο μεταφράζεται σε 25 χρόνια ζωής, με 4-5 ώρες λειτουργίας την ημέρα και μπορείτε να ελέγξετε έως 240 λαμπτήρες με την ίδια συσκευή!

Και για την ιστορία, αν σας προβληματίζουν οι τεχνικές προδιαγραφές του λαμπτήρα Lifx, ακολουθούν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που λύνουν όλες τις απορίες:

Ο Lifx έχει φωτεινότητα 1000 lumens και κατανάλωση 17 Watts στη μέγιστη ισχύ του, ενώ ισοδυναμεί με έναν απλό λαμπτήρα απόδοσης 75 Watts, σε απόδοση. Διαθέτει το κλασικό E27 σπείρωμα και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί στα περισσότερα ντουί του σπιτιού/μαγαζιού σας, στη θέση μιας απλής λάμπας, ενώ ενσωματώνει τον Wi-Fi πομποδέκτη για την επικοινωνία με το tablet-smartphone σας, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός (router) και καλώδια.

Αποκτήστε το φωτισμό των ονείρων σας με τον έξυπνο λαμπτήρα Lifx που διατίθεται έναντι €89 μέσω των καταστημάτων Καυκάς και μαζί του δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών.