Οι Χριστουγεννιάτικες ημέρες πλησιάζουν και σιγά σιγά όλοι μας αρχίζουμε να νιώθουμε σαν παιδιά! Έχουμε στο μυαλό μας παραμύθια και παιχνίδια από τα παιδικά μας χρόνια…

Ο κόσμος των NOJSIG & GULLGOSSE

Ο κόσμος των NOJSIG & GULLGOSSE

Μα πού θα βρούμε καλαίσθητα παιχνίδια που να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα να μπορούμε να συνεισφέρουμε κοινωνικά;

Η ΙΚΕΑ για 10η συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με τη UNICEFγια το καλό των παιδιών του κόσμου και στην καμπάνια “Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση” παρουσιάζει τη νέα σειρά λούτρινων FAIRY TALE, εμπνευσμένη από τα κλασικά παραμύθια!

Οι φετινοί, νέοι ήρωες είναι ο LUFSIG, η SÅNGTRAST, ο KRULLIG και οι NOJSIG & GULLGOSSE.

Ο κόσμος του KRULLIG

Ο κόσμος του KRULLIG

Χρησιμοποιήστε τα λούτρινα παιχνίδια με ή χωρίς το κουκλοθέατρο, ντύστε τους μικρούς μας φίλους με τα ρούχα και τα παπούτσια του παραμυθιού και ενσαρκώστε τους μυθικούς ήρωες! Μια πλούσια συλλογή από κούκλες και λούτρινα παιχνίδια περιμένουν να τα δοκιμάσετε!

NOJSIG_Λούτρινη πριγκίπισσα (7,99€) & GULLGOSSE_Λούτρινος βασιλιάς (6,99€)

NOJSIG_Λούτρινη πριγκίπισσα (7,99€)
&
GULLGOSSE_Λούτρινος βασιλιάς (6,99€)

Για κάθε λούτρινο παιχνίδι που πωλείται στα καταστήματα ΙΚΕΑ κατά τη διάρκεια της ενέργειας έως τις 04/01/2013, το IKEA Foundation θα δωρίσει 1€ στη UNICEF, για την εκπαίδευση των παιδιών!

 

Επισκεφθείτε κι εσείς την ΙΚΕΑ που είναι κοντά σας και γίνετε οι “νεράιδες” που θα δώσουν χαρά και μόρφωση στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Ο κόσμος της SÅNGTRAST

Ο κόσμος της SÅNGTRAST

Χρύσα Μαρτίνη

InteriorDes!gn

Αρχιτεκτονική + Διακόσμηση _ Μελέτη + Κατασκευή

www.in-designs.gr

Facebook Page InteriorDes!gn