Πόσες φορές θα θέλαμε δια διακοσμήσουμε το σπίτι μας με αντικείμενα όπως αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά? Όλα αυτά όμως θέλουν χρήματα και χρήματα δεν έχουμε, οπότε περιοριζόμαστε σε πολύ πιο απλές λύσεις ή και σε καθόλου λύσεις.

Ευτυχώς όμως τίποτα στον σημερινό κόσμο δεν είναι απρόσιτο. Θέλει απλά λίγη εξυπνάδα και λίγη τόση δα προσωπική δουλίτσα. Παλιές κορνίζες, παλιά πιάτα, καλάθια, καπέλα, υφάσματα και στίκερ μηνυμάτων, φωτογραφίες και παλιοί δίσκοι. Όλα παντρεύονται και αξιοποιούνται για ένα και μόνο σκοπό. Τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος μέσα στο σπίτι σας.

 

014 2 3 4 5 6 7 8 9 010 011 013 012

About The Author

Μέσα στο γραφείο μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών για πολλά χρόνια, μια μέρα έτσι σχεδόν ξαφνικά, αποφάσισα να κάνω όλα αυτά που με κάνουν χαρούμενη. Με ακαδημαϊκές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη μουσική, με εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια και με έναν γιό που λατρεύω, η ιδέα πλέον ήταν απλά μία: η νέα μου δουλειά θα είναι ότι ονειρευόμουν πάντα και θα έχει σχέση με τη ΧΑΡΑ. Ναι, σαν έννοια είναι πραγματική. Αρκεί να την πάρουμε στα χέρια μας και να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε τις αναμνήσεις της ζωής μας με τα πιο όμορφα χρώματα.

Related Posts