Η ΙKTINOS MARMARON και ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης συμμετέχουν με εξέχουσα προβολή στην MAISON & OBJET στο Παρίσι, την Έκθεση που έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο γεγονός με τη μέγιστη αποδοχή αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών που αναζητούν νέες προτάσεις.

Η ΙΚΤΙΝΟS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, το νέο δημιούργημα της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας μαρμάρων Ικτίνος Ελλάς, θα μας ταξιδέψει στη MAISON &OBJET, στο Hall 7 για να συναντήσουμε τον κόσμο του μαρμάρου, αποκαλύπτοντας τις ανεξάντλητες δυνατότητές του και τη διαχρονική του αξία μέσα από πρωτοποριακές εφαρμογές και αντικείμενα υψηλής αισθητικής που αναδεικνύουν την ελληνικότητα και την εργονομία. Η συμμετοχή στη MAISON&OBJET, σκοπό έχει να επαναπροσδιορίσει τη χρήση του μάρμαρου, εντάσσοντάς το στην καθημερινή μας ζωή με αντικείμενα χρηστικά, και, παράλληλα μοναδικά που δίνουν μια νέα διάσταση στο σύγχρονο design. Η σειρά αντικειμένων της IKTINOS MARMARON είναι εμπνευσμένη τόσο από τις ιδιότητες του υλικού, όπως την αντοχή και την πλαστικότητα, όσο και από τις αυθεντικές, λαξεμένες από τον ελληνισμό σχεδιαστικές αξίες: το μέτρο, τη λογική και την απλότητα.

Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης σχεδιάζει παντρεύοντας τη διαχρονικότητα του μαρμάρου με το σύγχρονο και λειτουργικό design, αποκαλύπτοντας πρωτοποριακές εφαρμογές που δημιουργούν ένα οικείο οπτικό αποτέλεσμα και αλλάζουν τον τρόπο που βλέπαμε το μάρμαρο, έως σήμερα. Γουδί και γουδοχέρι από μάρμαρο Νέστου, επιτραπέζια βάση παρουσίασης από γκρι μάρμαρο Κρήτης, σετ πιάτων και μπολ σούπας από λευκό μάρμαρο Θάσου, είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που η διεθνής κοινότητα των κορυφαίων αρχιτεκτόνων και διακοσμητών θα συναντήσει στη MAISON&OBJET και στην Ελλάδα μπορούμε να βρούμε στο εντυπωσιακό «Iktinos Marmaron» store.

Το συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του μαρμάρου ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με εργαλεία τη βαθιά γνώση του μαρμάρου και τον υψηλού επιπέδου σύγχρονο σχεδιασμό, η IKTINOS MARMARON και ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης μας αποδεικνύουν πως ένα φυσικό υλικό μπορεί να μετατραπεί σε ένα μοναδικό designitem με καινοτόμες χρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, επισκεφτείτε τη σελίδα της IKTΙΝΟS MARMARON στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.