Θέλεις να κάνεις το σπίτι σου πιο γαλήνιο και φιλόξενο? Ένας όμορφος και προσεγμένος χώρος βοηθάει να αποφορτιστούμε στο τέλος της ημέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά στην ανακαίνιση, μπορείς με εύκολες μικρές αλλαγές να μεταμορφώσεις τον χώρο σου.

  1. Βρες το κατάλληλο μέρος για κάθε αντικείμενο

CM Laminate White_Mudroom2-L

Η οργάνωση πρέπει να ισοδυναμεί με την άνεση μας και όχι με το που “πρέπει” κάτι να μπει. Βάλτε ότι χρειάζεστε εκεί που το χρειάζεστε. Θα διευκολύνετε πολύ τη ζωή σας.

  1. Προτίμησε τις ξεκούραστες αποχρώσεις

choosing-paint-colors-for-popular-interior-color-design-styles-house-trends-walls-ideas-painting-country-dining-room-decor-best-neutral-paint-colors

Ένα φρεσκάρισμα στους τοίχους, πάντα μας βάζει σε άλλη διάθεση. Οι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το ζαχαρί, είναι πιο ξεκούραστες και πιο άνετες στο μάτι.

  1. Υποδεχτείτε τα αρώματα στο σπίτι σας

gallery-1490365080-lit-candles-and-bouquet-in-living-room

Οι μυρωδιές συνδέονται έντονα με αναμνήσεις. Εξοπλίσου με αρωματικά κεριά ή diffusers που μπορούν να σε ταξιδέψουν και να σε ηρεμήσουν και να κάνουν τον χώρο σου πιο ζεστό και φιλόξενο.

  1. Ξεκουράσου σωστά

girl-1245773_1920

Για να έχεις τον καλύτερο και ξεκούραστο ύπνο, πρέπει να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες. Το πρώτο που πρέπει να κανονίσεις είναι η θερμοκρασία. Το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι λίγο δροσερό και σε καμία περίπτωση ασφυκτικά ζεστό. Ένα ποιοτικό σετ σεντόνια θα μεταμορφώσει τις νύχτες σου, χωρίς να σε ζεστάνει υπερβολικά.

  1. Βάλε πράσινο σε κάθε δωμάτιο

date: 2007/05/02 | release status: MR | release references: hazuki.JPG | date created: 2007:05:02

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Το πράσινο μέσα στο σπίτι δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης κάνοντας τον χώρο πιο φιλόξενο. Αν σου είναι δύσκολο να κρατήσεις τα φυτά ζωντανά, μπορείς να επιλέξεις κάποια που δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα.