Αν νιώθεις ότι το υπνοδωμάτιο σου χρειάζεται μια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική εποχή να κάνεις αλλαγές. Το να φέρεις το καλοκαίρι στο δωμάτιό σου, είναι σίγουρα πιο εύκολο απ’ ότι νομίζεις.

Ο χώρος σου πρέπει να αντανακλά την διάθεσή σου, και το καλοκαίρι όλα είναι πιο ανάλαφρα και πολύχρωμα. Σου δίνουμε λοιπόν 4 ιδέες για το πώς να αλλάξεις τον χώρο σου αλλά και τη διάθεσή σου.

Σεντόνια

how-to-summerize-your-bedroom-1 how-to-summerize-your-bedroom-5

Για να μπεις σε καλοκαιρινό mood, άλλαξε τα σεντόνια σου σε κάτι πιο χρωματιστό και χαρούμενο. Τα σκούρα, χειμωνιάτικα σεντόνια δεν ταιριάζουν με το καλοκαίρι. Φυσικά, φρόντισε να επιλέξεις ελαφριά υφάσματα που αναπνέουν, για να μην ζεσταίνεσαι στον ύπνο, και να κοιμάσαι άνετα και δροσερά.

Φυτά

how-to-summerize-your-bedroom-8 how-to-summerize-your-bedroom-10

Τα φυτά δίνουν μια φρεσκάδα στον χώρο σου. Με τις υψηλές θερμοκρασίες, όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην φύση. Αν λοιπόν δεν είναι τόσο εύκολο, μπορείς να φέρεις τη φύση στον χώρο σου με μερικά γλαστράκια. Μην το παρακάνεις, 2-3 είναι αρκετά. Σκέψου ότι θα πρέπει να τα ποτίζεις κιόλας.

Χρώμα

how-to-summerize-your-bedroom-14 how-to-summerize-your-bedroom-16

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το χρώμα έχει την τιμητική του. Το να εντάξεις λοιπόν τα κάποια έντονα χρώματα στο υπνοδωμάτιό σου θα αλλάξει αμέσως την διάθεσή σου. Θυμήσου βέβαια ότι οι υπερβολές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, και βάλε κάποια μικρά στοιχεία χρώματος, που φυσικά θα ταιριάζουν με τους χρωματισμούς του δωματίου. Χρησιμοποίησε λουλούδια, εικόνες ή ότι άλλο επιθυμείς για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου.

Ξύλο

how-to-summerize-your-bedroom-22 ahow-to-summerize-your-bedroom-25

Τι καλύτερο από μια αίσθηση παραλίας στο δωμάτιό σου; Και πως θα το πετύχεις αυτό; Ξύλο. Μην σκέφτεσαι ότι θα σου στοιχίσει μια περιουσία. Κάποια μικρά αντικείμενα ή έπιπλα από ημικατεργασμένο ξύλο, θα δώσουν αυτό το vibe, χωρίς να χρειαστείς πολλά χρήματα.