Το μωρό ή τα μωρά σας μεγάλωσαν κι ήρθε η ώρα της αγοράς παιδικού κρεβατιού. Σε περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να δωρίσετε την κούνια (πιθανώς λόγω κάποιας φθοράς) μπορείτε να πάτε στον μαραγκό με τις παρακάτω φωτογραφίες που θα σας δώσουν μερικές ιδέες για να μετατρέψετε την κούνια του μωρού σας σε ένα νέο χρηστικό έπιπλο:

Μετατροπή σε γραφείο

Κρατώντας το βασικό σκελετό και τοποθετώντας μια γυάλινη επιφάνεια πάνω του μπορείτε να αποκτήσετε το πιο στιλάτο γραφείο.

photo via: achadosdedecoracao.blogspot

photo via: achadosdedecoracao.blogspot

Εναλλακτικά, η κούνια σας μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται από τα παιδιά σας όχι για ύπνο αλλά για μελέτη και δημιουργική απασχόληση. Μετατρέψτε την κούνια σε γραφείο, κρεμάστε κουβαδάκια γεμάτα με μπογιές κι αφήστε τα παιδιά σας να απελευθερώσουν τον μικρό καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους. Μπορείτε και να τοποθετήσετε επιφάνεια με μαυροπίνακα για απεριόριστες δημιουργίες με κιμωλία.

Βοήθεια στην οργάνωση

Παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλαϊνή ράμπα της κούνιας για να κρεμάσετε τα περιοδικά, τις πετσέτες σας (σε αυτό δεν χρειάζεστε καν τη βοήθεια του μαραγκού)ή να οργανώσετε τα μικροαντικείμενα σας.

Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση του κρεβατιού για να κρεμάσετε τα κοσμήματα σας.

Τέλος, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε την κούνια και με τον σκελετό να δημιουργήσετε εσείς ή ο μαραγκός σας, ένα υπέροχο παγκάκι για την αυλή ή τη βεράντα σας.

photo via: //www.theoldwhitecottageblog.com

photo via: //www.theoldwhitecottageblog.com

photo via: //www.theoldwhitecottageblog.com

photo via: //www.theoldwhitecottageblog.com

Με τις παραπάνω ιδέες, σας δίνεται η δυνατότητα να κρατήσετε κάτι από την κούνια του μωρού σας για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως κάτι που θα μπορέσει να πάρει και στο δικό του σπίτι μελλοντικά…