Επιτέλους Δεκέμβρης!

Στο μυαλό μου κυριαρχούν μόνο τα Χριστούγεννα!  Πρέπει να στολίσω το δέντρο ή το καραβάκι, να διακοσμήσω το σπίτι, να προσφέρω στους φίλους μου ένα μικρό δωράκι, όπως κάθε χρόνο, αλλά όλα αυτά με λιγοστά χρήματα, αφού φέτος είμαι άνεργη!!! Το δέντρο που στόλισα πέρυσι, φέτος μοιάζει λίγο ταλαιπωρημένο και τα διακοσμητικά στολίδια μου φαίνονται λίγο βαρετά…

Απλές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό των περισσοτέρων, φέτος!

Κι όμως! Τα Χριστούγεννα θα δείχνουν και φέτος μαγικά, με φρέσκιες ιδέες, χαμηλό κόστος και προσωπική δημιουργική δουλειά!

Ποιος είπε ότι το δέντρο μας πρέπει να είναι αληθινό ή ρεαλιστικό πλαστικό; Το θέμα είναι να υπάρχει φαντασία και καλή διάθεση!

Ιδέες υπάρχουν για κάθε τύπο:

1. Είσαι λάτρης των βιβλίων και έχεις γεμάτες βιβλιοθήκες; Απλά, άνοιξε μερικά και στοίβαξέ τα ανάποδα. Με φωτάκια ή χωρίς, δίνουν την εντύπωση μικρού έλατου!

2. Σου αρέσει η θάλασσα και ακόμα και τον χειμώνα σε ευχαριστεί να βρίσκεσαι κοντά της; Μια βόλτα στην παραλία θα σου εξασφαλίσει το φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό! Λίγα ξύλα που υπάρχουν στην παραλία και κάποια κοχύλια που σίγουρα έχεις στο σπίτι θα φέρουν μια καλοκαιρινή αύρα στα φετινά σου Χριστούγεννα!

Είτε σαν δέντρο

Είτε σαν καραβάκι

Ανήκεις σε αυτούς που καταπιάνονται με εργαλεία και γενικά σου αρέσουν οι κατασκευές; Σανίδες από παλέτες βρήκαν τη θέση τους! Οι κατασκευές αυτές έχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας!

Από πολύ εύκολα…

Έως πολύ δύσκολα…

Ακόμα και το παλιό σπασμένο ξύλινο μέτρο σου μπορεί να χρησιμεύσει στις κατασκευές σου!

…και η παλιά ξύλινη σκάλα μπορεί να σταθεί στο ύψος της περίστασης!

Θέλεις να μοιραστείς τη χαρά της δημιουργίας παρέα με τους μικρούς καλλιτέχνες σου; Και γι’ αυτό σου έχουμε τη λύση! Καμβάς, χρώματα, κέφι και ιδού!

Στο γραφείο ο χώρος είναι περιορισμένος, ο προϊστάμενος δεν μπαίνει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση κι όμως εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα ενδεικτικό στολισμό… Χρησιμοποίησε τα χαρτάκια για τις υπενθυμίσεις σου και… Just post it!!

Βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και δείτε περισσότερες ιδέες στη σελίδα μας στο Facebook!

Χρύσα Μαρτίνη

Interior Design

Μελέτες Αρχιτεκτονικής + Διακόσμησης

www.in-designs.gr