Μην με χαρακτηρίσετε ματαιόδοξη. Όταν είδα στην πρώτη ταινία “Sex & The City” την ντουλάπα που διαμόρφωσε ο Mr. Big για την Carrie ένιωσα ζήλια όχι για τα πλούτη και το διαμέρισμα που δεν είχα στο Μανχάταν (ΟΚ, λίγο) αλλά επειδή σκέφτηκα πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσα οργανώσω τόσο καλά την γκαρνταρόμπα μου (το έχω πει ότι είμαι Παρθένος, ε;)

Η ντουλάπα της Carrie στην πρώτη ταινία Sex & The City

Η ντουλάπα της Carrie στην πρώτη ταινία Sex & The City

H ντουλάπα της Carrie στη δεύτερη ταινία Sex & The City

H ντουλάπα της Carrie στη δεύτερη ταινία Sex & The City

Έχω ζήσει σε σπίτι με λίγους χώρους και σε σπίτι με μεγαλύτερους χώρους και με αποθήκη, και πάλι μπορώ να στήσω κόσμο και κοσμάκη απλώς επειδή δεν έχω ιδέα που έχω βάλει ρούχα και αξεσουάρ. Έτσι, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν χρειάζομαι μία walk-in-closet σαν της Carrie αλλά τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους.

Έτσι, βρέθηκα στην IKEA προκειμένου να βρω ό,τι ακριβώς ζητούσα δίχως να χρειαστεί να ζητήσω ενίσχυση από κάποιον χρηματιστή όπως ο Mr. Big (δεν ξέρω αν το πιάσατε το υπονοούμενο…)PE414284

Εκεί ανακάλυψα τα εσωτερικά αξεσουάρ οργάνωσης ντουλάπας KOMPLEMENT όπως οι θήκες κοσμημάτων με βελούδινη όψη, τα ράφια από γυαλί ασφαλείας, που από κάτω τους μπορούν να φιλοξενήσουν μια βιτρίνα με διαχωριστικά, οι μεγάλες -συρόμενες προς τα έξω- παπουτσοθήκες και οι εξωτερικές κρεμάστρες. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ αποδεικνύουν πως η οργάνωση είναι -τελικά- εύκολη υπόθεση!

Πέρα από τα αξεσουάρ η ίδια η διάταξη της ντουλάπας μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του καθενός μέσ από έξυπνα στοιχεία όπως οι συρόμενες ράγες ρούχων και οι συρόμενες κρεμάστρες πολλαπλής χρήσης που μπορούν να φιλοξενήσουν κρεμάστρες ρούχων στη σειρά (όπως στα καταστήματα). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ντουλάπα PAX στενή και με μικρό βάθος (100cm x 35cm) και παράλληλα να εξοικονομηθεί χώρος για αποθήκευση παπουτσιών και για συρτάρια με απαλό κλείσιμο.

Τέλος, επειδή λύση αποθήκευσης προσφέρει πάντα μια συρταριέρα, οι σχεδιαστές της ΙΚΕΑ δημιούργησαν την ευέλικτη συρταριέρα NORDLI που αλλάζει ανάλογα με το στιλ και τις ανάγκες μας. Το κλειδί είναι στο σχεδιασμό, όπου χρησιμοποιούνται ίδιου μεγέθους κουτιά και συρτάρια που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους. Η συγκεκριμένη συρταριέρα διαθέτει πόρτες και συρτάρια με μηχανισμό αθόρυβου κλεισίματος και εύχρηστες λαβές.

NORDLI συρταριέρα με 7 συρτάρια 199€ Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα.

NORDLI συρταριέρα με 7 συρτάρια 199€ Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό
σας σχέδιο χρησιμοποιώντας
διαφορετικά χρώματα.

Η συρτεριέρα NORDLI είναι φτιαγμένη για να σας ταιριάζει και να αλλάζει καθώς αλλάζουν και οι ανάγκες του σπιτιού σας.

Η συρτεριέρα NORDLI
είναι φτιαγμένη για να σας ταιριάζει και να αλλάζει καθώς αλλάζουν και οι ανάγκες του σπιτιού σας.

Ποιος έχει ανάγκη τον αρχιτέκτονα του Mr. Big όταν υπάρχει η ΙΚΕΑ; 😉