Το καλοκαίρι έρχεται μία φορά το χρόνο και πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε με τον καλύτερο τρόπο πριν τα κίτρινα φύλλα γεμίσουν τα πεζοδρόμια. Ένας τρόπος για να απολαύσουμε τις ηλιόλουστες μέρες και τα ξέγνοιαστα απογεύματα είναι το πικ νικ.

Η σκέψη της οργάνωσης ενός πικ νικ συνήθως μας προβληματίζει.  Η ΙΚΕΑ όμως μετατρέπει το σχεδιασμό του πικ νικ σε παιχνιδάκι μέσα από τα σκεύη ψησίματος, τα μπουκάλια, τα δοχεία φαγητού, τις σακούλες τροφίμων αλλά και χαλιά και μαξιλάρια που διαθέτει. Ιδού μερικές ιδέες:

Οι δίσκοι ψησίματος DRÖMMAR δεν είναι μόνο κατάλληλοι για ψήσιμο, αλλά μπορείτε και να τους χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε και να σερβίρετε τις υπέροχες λιχουδιές σας (αφού έχουν κρυώσει λίγο, πρώτα)!

DRÖMMAR δίσκος ψησίματος 8,99€ Από ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση.

DRÖMMAR δίσκος ψησίματος 8,99€
Από ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση.

Το καλάθι με καπάκι BYHOLMA είναι αρκετά ευρύχωρο για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα γευστικό πικ-νικ και μπορεί να χρησιμεύσει και για τραπεζάκι!

BYHOLMA καλάθι με καπάκι 54,99€

BYHOLMA καλάθι με καπάκι 54,99€

Χρησιμοποιήστε το ίδιο σκεύος για να προετοιμάσετε, να μεταφέρετε και να σερβίρετε το γεύμα σας. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο και θα έχετε να μεταφέρετε λιγότερα πράγματα.

FÖRTROLIG δοχείο με καπάκι 3,99€ Με καπάκι που εξασφαλίζει αεροστεγές κλείσιμο

FÖRTROLIG δοχείο με καπάκι 3,99€ Με καπάκι που
εξασφαλίζει αεροστεγές κλείσιμο

KORKEN βάζο με καπάκι 1,99€/τεμ. Με αεροστεγές κλείσιμο

KORKEN βάζο με καπάκι 1,99€/τεμ. Με αεροστεγές
κλείσιμο

Αφήστε το αυτοκίνητο και πάρτε το ποδήλατο! Με το καλάθι BRANÄS μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα όλα όσα θα χρειαστείτε στο πικ-νικ.

BRANÄS καλάθι 13,99€. Από βαμμένη ψάθα και μασίφ ξύλο

BRANÄS καλάθι 13,99€. Από βαμμένη ψάθα και μασίφ ξύλο

Με χαλιά κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικό χώρο και μαξιλάρια για ξαπλώστρες, μπορείτε να καθίσετε άνετα και να περάσετε όλη τη μέρα έξω.

Μείνετε έξω και μετά τη δύση του ήλιου! Απολαύστε μια βραδιά έξω, χρησιμοποιώντας τα ηλιακά φωτιστικά SOLVINDEN. Κρεμάστε τα και δημιουργήστε μια μαγική (αλλά και λειτουργική) ατμόσφαιρα. Και το καλύτερο; Με τις μπαταρίες τους, που φορτίζουν από τον ήλιο, δεν χρειάζεστε ρεύμα!

SOLVINDEN Ηλιακό φωτιστικό, αλυσίδα, 8 μπάλες, 19,99€

SOLVINDEN Ηλιακό φωτιστικό,
αλυσίδα, 8 μπάλες, 19,99€

Με τόσες λύσεις IKEA το μόνο που έχετε να “οργανώσετε” είναι τους φίλους και την οικογένεια προκειμένου να σας ακολουθήσουν στην καλοκαιρινή εξόρμηση που ετοιμάζετε.