Όχι, η λύση δεν είναι (σε όλα) η φανουρόπιτα…

Χάνεις πράγματα συνέχεια; Λογικό και ποιος δεν χάνει. Αλλά επειδή κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό (και επικίνδυνο) θα σε βοηθήσουμε να σταματήσεις την κακή συνήθεια. Ή τουλάχιστον να την ελαττώσεις σημαντικά…

-Ψάξε στο μέρος όπου πρέπει

Χάνεις τα κλειδιά σου; Μην κοιτάς στο ψυγείο. Κοίτα κάτω από τα τραπεζάκια. Η βασική αρχή στο ψάξιμο είναι η λογική. Πήγαινε στο μέρος όπου θυμάσαι πως άφησες το αντικείμενο για τελευταία φορά. Μετά πάρε την διαδρομή μέχρι εκεί. Τώρα αν έχεις αφήσει τίποτα στις γλάστρες, τι να σου πούμε εμείς;

-Βάλε ένα πρόγραμμα

Σε ένα σπίτι που είναι χάος προφανώς και θα χάσεις πράγματα. Αν δεν είσαι οργανωτικό άτομο τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις σε κάποιον άλλον να φυλάει τα σημαντικά πράγματα!

-Οργανώσου

Κλειδοθήκη; Μπολ δίπλα από την πόρτα; Συρτάρι γραφείου; Αυτά είναι μέρη που μπορείς να μαζέψεις τα πράγματα που χρησιμοποιείς συχνά. Αξιοποίησέ τα!

-Η τεχνολογία στις υπηρεσίες σου

Προφανώς η τεχνολογία έχει βρει την λύση για ανθρώπους σαν εσένα. Υπάρχουν ειδικά gadgets για να χρησιμοποιήσεις, όπως αυτό το πραγματάκι που σφυρίζεις και κάνει ήχο για να βρεις τα κλειδιά σου. Μην ντρέπεσαι, σώζει!

Η ύστατη λύση: Φανουρόπιτα

Εεε, αν συνεχίσεις να χάνεις πράγματα κάθε μέρα απευθύνσου στις θεϊκές δυνάμεις. Μην γελάς, λειτουργεί η φανουρόπιτα…