Ξεκινήστε τη μέρα σας δημιουργικά με τις μοναδικές συσκευές κουζίνας της Russell Hobbs έρχονται στη ζωή σας! Οι νέες συσκευές σας προσκαλούν να δημιουργήσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες, προσφέροντάς σας την ευκολία και την άνεση που αναζητάτε. Σας παρουσιάζουμε τις τρεις νέες σειρές της Russell Hobbs, με βασικά στοιχεία τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ.

 

CottageFloralCollection

Floral-Cottage-Group-Shot

Φέρτε την Άνοιξη στη κουζίνα σας με τη συλλογή Cottage Floral Collection. Η Russell Hobbs παντρεύει το κλασικό στυλ με τον μοντέρνο σχεδιασμό και δημιουργεί τη σειρά που ολοκληρώνει τον εξοπλισμό σας. Διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι σε λευκό του πάγου με εκπληκτικές floral λεπτομέρειες και αποτελείται από καφετιέρα, βραστήρα, φρυγανιέρα και grill.

Στην καφετιέρα τονίζεται η ανώτερη ποιότητα κατασκευής και αποτελεί αντικείμενο εντυπωσιασμού και διάκρισης. Συγχρόνως, ο βραστήρας ξεχωρίζει για τον ρετρό σχεδιασμό του, ο οποίος ακολουθεί το κλασικό στυλ του πρωτοποριακού βραστήρα Κ2 της Russell Hobbs, που πρωτοεμφανίστηκε το 1960. Η φρυγανιέρα διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να απολαύσετε το πρωινό σας, ενώ το grill διαθέτει κανάλια που διαχωρίζουν και απομακρύνουν το λίπος από το φαγητό σας έως και 42% για μία πιο σωστή και υγιεινή διατροφή.

Illumina

Illumina_Range

Φωτίστε την κουζίνα σας και πραγματοποιήστε τις δημιουργικές μαγειρικές φιλοδοξίες σας με την νέα σειρά ILLUMINA της Russell Hobbs!

Χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία των χρωμάτων το μαγείρεμα πλέον γίνεται εύκολη υπόθεση. Κάθε προϊόν της νέας συλλογής διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου χρώματος, φωτεινός δακτύλιος, ο οποίος αλλάζει χρώμα αντιπροσωπεύοντας την ρύθμιση που είναι η καλύτερη για τους διαφόρους τύπους τροφίμων.

Οι λεπίδες με επικάλυψη τιτανίου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τις σειράς Illumina, δεδομένου ότι είναι τέσσερις φορές (4 x) πιο δυνατές και παραμένουν πιο αποτελεσματικές για μεγαλύτερο διάστημα, καθιστώντας την σειρά Illumina ως την “must-have” σειρά για την κουζίνα σας. Η σειρά αποτελείται από mixer χειρός, hand blender, hand blender 3 in 1, jug blender και food processor πολυμίξερ.

 

IlluminaBreakfast

Illumina-crest-shot

Αν θέλεις το ψωμί σου ψημένο σε λίγη ώρα και το ρόφημα στη σωστή θερμοκρασία η σειρά Illumina Breakfast και τα προϊόντα της θα σας βοηθούν να ετοιμάσετε υπέροχο πρωινό, εύκολα και γρήγορα,

 

Η σειρά Illumina Breakfast αποτελείται από τρία (3) προϊόντα, το βραστήρα, τη φρυγανιέρα και την καφετέρια, στα οποία χρησιμοποιείται η τεχνολογία Colour Control για να απλοποιήσουν την πρωινή διαδικασία. Ο καινοτόμος φωτεινός δακτύλιος που αλλάζει χρώμα σας καθοδηγεί στην προετοιμασία του τέλειου πρωινού σας. Αυτό σας βοηθά να έχετε τέλεια αποτελέσματα στο πρωινό σας ρόφημα (τσάι ή καφέ) όταν χρησιμοποιείτε τον βραστήρα ή την καφετιέρα και να γνωρίζετε πόσος χρόνος απομένει για να ψηθεί το ψωμί σας αφού λειτουργεί ως δείκτης αντίστροφης μέτρησης όταν χρησιμοποιείτε την φρυγανιέρα σας. Με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλιστερό φινίρισμα και ένα ελαφρύ τετράγωνο σχήμα, η πρωτοποριακή αυτή σειρά συμπληρώνει κάθε σύγχρονη κουζίνα.