Καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ξεκινούν οι πρώτες σκέψεις για τα δώρα που θα αγοράσουμε στους αγαπημένους μας. Ένα δώρο αποτελεί ένα σύμβολο αγάπης κι ευγνωμοσύνης οπότε είναι κρίμα να χαθεί αυτή η συνήθεια υπό την πίεση της οικονομικής κρίσης. Μην ξεχνάτε πως τώρα επιβάλλεται, περισσότερο από ποτέ, να είμαστε γενναιόδωροι με τους γύρω μας.  Εξάλλου, ποιος είπε πως ένα δώρο χρειάζεται να είναι ακριβό;

Έτσι λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για δώρα που είναι οικονομικές αλλά και unisex!

Μια συνεδρία μασάζ

Κάποτε θεωρούνταν πολυτέλεια. Σήμερα μια συνεδρία μασάζ είναι οικονομικά προσιτή αλλά κι επιτακτική καθώς διανύουμε μια περίοδο έντονου στρες. Κάντε μια έρευνα αγοράς, εντοπίστε ένα καλό spa ή στούντιο μασάζ, συμβουλευτείτε τον χειροπρακτικό για το είδος μασάζ που είναι κατάλληλο για εσάς (χαλαρωτικό, θεραπευτικό, ταϋλανδέζικο κ.α.) και κλείστε το ραντεβού σας. Ιδανικό δώρο και για ζευγάρια! Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως μια συνεδρία μασάζ ξεκινά από 20 € περίπου.

Πολυ-κορνίζα

Τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους σημαίνουν οικογένεια, φίλους, όμορφες, ζεστές στιγμές! Τι πιο όμορφο από το να μπορέσετε να αποθανατίσετε αυτές τις στιγμές σε μια φωτογραφία και να τις αντικρύζετε κάθε μέρα; Γι’ αυτό σας προτείνουμε την αγορά μιας πολυ-κορνίζας.

ΙΚΕΑ Nordby κορνίζα-σετ 11 τμχ. (27 ευρώ)

Μάλλινες παντόφλες

Τα πόδια μου ευγνωμονούν καθημερινά τη φίλη που μου έκανε πριν από δύο χρόνια δώρο τις μάλλινες παντόφλες-μποτάκια με τη γούνινη εσωτερική επένδυση. Πραγματικά πρόκειται για το απόλυτο cozy δώρο. Ο σύντροφος της φίλης που θα της κάνετε αυτό το δώρο θα σας ευγνωμονεί καθημερινά καθώς δεν θα χρειάζεται πια να ζεσταίνει τα παγωμένα πόδια της.

Μάλλινες παντόφλες Accessorize από 24,90 έως 29,90 ευρώ

Κρέμα χεριών

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά τις ημέρες του Χειμώνα αλλά οι περισσότεροι παραμελούμε την περιποίησή τους. Η λύση μπορεί να βρίσκεται μέσα στην τσάντα σας αρκεί να κουβαλάτε μόνιμα μια κρέμα χεριών. Μήπως να είστε εσείς το άτομο που θα προνοήσει για την φροντίδα των χεριών των άλλων;

Πλούσια κρέμα χεριών Shea Butter Creme Mains της L’ Occitane en Provence