Η CES 2016 έγινε, όλες τις νέες τεχνολογίες τις είδαμε, άλλες μας ενθουσίασαν κι άλλες μας έκαναν να απορήσουμε, παρακάτω επιλέξαμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή gadget που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας και το σπίτι σας!

Gesture-Controlled Bixi

Μια μικρή συσκευή που μπορείς να την συνδέσεις με όλες σου τις “έξυπνες” συσκευές στο σπίτι και με μια απλή κίνηση να ρυθμίζεις τον θερμοστάτη του σπιτιού σου ή να αναβοσβήνεις τα φώτα. Μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά πλέον είναι πραγματικότητα το να χειρίζεσαι όλες τις συσκευές του σπιτιού σου με μία κίνηση.

Εικόνα 1 - Gesture-Controlled Bixi

Holi Alarm

Ένα έξυπνο ξυπνητήρι που συλλέγει δεδομένα για την κίνηση, τον καιρό, τις δημοσιεύσεις σου στο Facebook και φυσικά σε ξυπνάει. Έχει την δυνατότητα να σε ξυπνήσει νωρίτερα ή αργότερα ώστε να αποφύγεις την κίνηση και να είσαι πάντα στην ώρα σου!

Εικόνα 2 Holi-Alarm

The Smart Outlet

Είναι μια μικρή συσκευή που μπορεί να ελέγχει την κατανάλωση όλων των συσκευών στο σπίτι σου. Μπορείς με μια απλή εντολή μέσω Siri να σβήσεις όλα τα φώτα, να κλειδώσεις όλες τις πόρτες και να ρυθμίσεις τον θερμοστάτη του σπιτιού ταυτόχρονα.

Εικόνα 3 - The Smart Outlet

Parrot Pot

Αν κι εσείς ανήκετε στους ανθρώπους που δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε κάκτο ζωντανό στο σπίτι τους τότε το Parrot Pot μπορεί να το κάνει για εσάς. Αυτήν η όμορφη κεραμική γλάστρα ποτίζει μόνη της το φυτό που έχετε επιλέξει για να μην ξαναδείτε μαραμένα φυτά στο σπίτι σας.

Εικόνα 4 Parrot-Pot

The Cube

Ένας μικροσκοπικός προτζέκτορας στο χέρι σας. Μπορεί να συνδεθεί με όλες τις συσκευές σας και να παρακολουθήσετε ταινίες, να παίξετε παιχνίδια, ακόμα και να κάνετε μια επαγγελματική παρουσίαση ή να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Είναι μικρό και με εξαιρετικό design.

Εικόνα 5 The CUBE

Prizm Speaker

Τέλος, το Prizm μπορεί να γίνει ο καλύτερος μουσικός σας φίλος, επιλέγει από την μουσική σας λίστα αυτό που πραγματικά θέλετε να ακούσετε καθώς μαθαίνει τις μουσικές σας συνήθειες και κάθε φορά που θα μπαίνετε στο δωμάτιο θα ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Το εξαιρετικό είναι πως αν κάποιος φίλος σας είναι επίσης συνδεδεμένος με το Prizm, μόλις θα έρχεται στο σπίτι σας, αυτό θα προσαρμόζει την μουσική με βάση αυτά που αρέσουν και στους δύο.

Εικόνα 6 Prizm-Speaker