Το καθιστικό αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους στη ζωή μας στο σπίτι. Εκεί ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε, βλέπουμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας, ακούμε μουσική, παρακολουθούμε τηλεόραση. Γι’ αυτό και όταν θέλουμε να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι, ξεκινάμε από το καθιστικό. Πολλοί πελάτες μου εκφράζουν την απογοήτευσή τους κυρίως για τα υπάρχοντα έπιπλα για την τηλεόραση, θεωρώντας ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι επίπλωσης στο χώρο. Αυτό συμβαίνει γιατί άλλοτε αδυνατούν να κρύψουν τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών και τον υπόλοιπο τεχνικό εξοπλισμό, άλλοτε δεν συνδυάζονται σωστά το έπιπλο, η τηλεόραση, το στερεοφωνικό, το DVD και οι υπόλοιπες συσκευές ή τελικά, ακόμα και αν συνδυαστούν και τακτοποιηθούν όλα τα παραπάνω, η προκύπτουσα σύνθεση δεν έχει το επιθυμητό στυλ.

Με την ΙΚΕΑ όμως, τα πράγματα αλλάζουν! Η νέα ολοκληρωμένη σύνθεση UPPLEVA,που διαθέτει SMART TV, ηχοσύστημα και έπιπλο, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για το σπίτι, που φέρνει την αισθητική καιτη λειτουργικότητα στο καθιστικό. Με τηνUPPLEVA, λύνεται επιτέλους το πρόβλημα της ακαταστασίας των καλωδίων και είστε σίγουροι ότι το έπιπλο της τηλεόρασης συνδυάζεται τόσο με την τηλεόραση και τις υπόλοιπες συσκευές μέσων, όσο και με το στυλ του καθιστικού σας!02

Στα σουηδικά UPPLEVA σημαίνει “βιώνω μία εμπειρία” και αυτό ακριβώς θέλει να σας προσφέρει η ΙΚΕΑ με τη νέα ολοκληρωμένη σύνθεση UPPLEVA που διαθέτει.

Όλες τις πληροφορίες για κάθε σύστημα UPPLEVA που μπορείτε να δημιουργήσετε μπορείτε να βρείτε σε αυτό εδώ το link, όπου, όπως θα διαπιστώσετε, έχετε πολλές ξεχωριστές επιλογές, στις ίντσες της τηλεόρασης που θα αγοράσετε, την ύπαρξη ή όχι του ηχοσυστήματος αλλά και το στυλ ή το χρώμα του επίπλου που θα προτιμήσετε. Επιπλέον, έχετε επιλογές σε αξεσουάρ και αναλώσιμα εξαρτήματα. Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά και στοιχεία για τις συσκευές μέσων μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ.

UPPLEVA λοιπόν! Μια ολοκληρωμένη λύση, μια νέα εμπειρία στο καθιστικό, με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Χρύσα Μαρτίνη

InteriorDes!gn

Αρχιτεκτονική + Διακόσμηση _ Μελέτη + Κατασκευή

www.in-designs.gr/ Facebook Page