Η Samsung Electronics Co. Ltd. παρουσίασε σήμερα την τελευταία σειρά οικιακών συσκευών της στην εκδήλωση «Bespoke AI[1]», η οποία πραγματοποιείται σε τρεις πόλεις – τη Σεούλ, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Η Samsung μοιράζεται το όραμά της για τον τρόπο που η συνδεσιμότητα μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία στο σπίτι, αλλά και πώς η τεχνητή νοημοσύνη (AI) ενισχύει την απόδοση των συσκευών.

Στην εναρκτήρια ομιλία του στην εκδήλωση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Σεούλ, ο Jong-Hee (JH) Han, Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής του τμήματος Device eXperience (DX) της Samsung Electronics, περιέγραψε πώς οι οικιακές συσκευές της Samsung μπορούν να φέρουν εις πέρας τις συνήθεις εργασίες τους σε υψηλό επίπεδο, ενώ, ταυτόχρονα και μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερα από ό,τι οι καταναλωτές φαντάζονται μέχρι σήμερα. Ειδικά με τις οθόνες που προστίθενται στο ψυγείο, τις επαγωγικές εστίες και τα πλυντήρια ρούχων, οι συσκευές Bespoke γίνονται μια πλατφόρμα για ψυχαγωγία, καθώς και ένας εύκολα προσβάσιμος κόμβος ελέγχου για άλλες συνδεδεμένες συσκευές Samsung, μέσω του SmartThings.

«Από την πρώτη παρουσίαση της σειράς BESPOKE το 2019, η Samsung Electronics παρουσίασε στην αγορά τον τρόπο, με τον οποίο οι συσκευές μπορούν να προσαρμοστούν, προκειμένου να ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι και τον τρόπο ζωής κάθε χρήστη», δήλωσε ο JH Han. «Πέντε χρόνια αργότερα, μοιραζόμαστε το όραμά μας για την τεχνητή νοημοσύνη στις συσκευές με τα προϊόντα που επεκτείνουν την κληρονομιά του Bespoke, μέσω της ενισχυμένης συνδεσιμότητας και των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης, που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία του καταναλωτή».

Οι Bespoke AI συσκευές συγχρονίζονται για να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες σε διαφορετικούς οικιακούς χώρους

Με ενσωματωμένο Wi-Fi, εσωτερικές κάμερες, chip τεχνητής νοημοσύνης και συμβατότητα με την εφαρμογή SmartThings, οι τελευταίες συσκευές Bespoke AI της Samsung διαθέτουν βελτιωμένες λειτουργίες και συνδεσιμότητα για να θέσουν τα θεμέλια για ένα πραγματικά «έξυπνο» σπίτι. Ειδικότερα, το νέο AI Home – μια συνδεδεμένη οθόνη LCD 7 ιντσών που έχει προστεθεί σε πολλά προϊόντα – παρέχει διαισθητική και εύκολη πρόσβαση και έλεγχο σε ολόκληρο το συνδεδεμένο οικοσύστημα.

Το AI Home  περιλαμβάνει το 3D Map View, μια λειτουργία που παρέχει στους χρήστες πλήρη και τρισδιάστατη προβολή του σπιτιού τους, επιτρέποντάς τους να εντοπίζουν εύκολα όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες και να τις ελέγχουν. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης μαγειρεύει στην κουζίνα και αισθάνεται ότι η θερμοκρασία είναι υψηλότερη του επιθυμητού, θα μπορεί να ενεργοποιήσει το κλιματιστικό σε άλλα δωμάτια μέσω του AI Home στην επαγωγική εστία[2], χωρίς να αφήσει την κουζίνα να λειτουργεί, δίχως να είναι ο ίδιος εκεί. Αντίστοιχα, ενώ οι χρήστες πλένουν τα ρούχα τους, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το  AI Home στο πλυντήριο των ρούχων για να θέσουν σε λειτουργία τη ρομποτική σκούπα στο σαλόνι, χωρίς να είναι οι ίδιοι στο σημείο. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν κλήσεις στο κινητό τους τηλέφωνο μέσω του AI Home, γεγονός που τους επιτρέπει να απαντούν εγκαίρως, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις δουλειές του σπιτιού. Επιπλέον, το  AI Home δεν κάνει απλώς τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες, αλλά και πιο ευχάριστες. Οι χρήστες μπορούν να ακούν τα αγαπημένα τους τραγούδια, να παρακολουθούν βίντεο ή να ανατρέχουν σε συνταγές στην οθόνη, ενώ μαγειρεύουν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι άνθρωποι έχουν τις περισσότερες φορές το κινητό μαζί τους, το Mobile Smart Connect είναι μια νέα λειτουργία που στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό τηλέφωνο, όταν αυτό βρίσκεται κοντά σε καταχωρημένες συσκευές. Η αναδυόμενη ειδοποίηση περιλαμβάνει μενού γρήγορου ελέγχου και την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της συσκευής – απευθείας από το τηλέφωνο – ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται πλέον να ψάχνουν μέσα στο σπίτι, για να βρουν το πραγματικό τηλεχειριστήριο[3]. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι αποστάσεις που πρέπει να διανύσει ο χρήστης μέσα στο σπίτι, αλλά και τα κλικ[4] που απαιτούνταν για την πρόσβαση στις ίδιες λειτουργίες στην εφαρμογή SmartThings.

Για να παρέχει ασφάλεια στους χρήστες, καθώς αυτοί εισέρχονται στην εποχή των υπερ-συνδεδεμένων οικιακών συσκευών, που φέρνει μαζί της η τεχνολογική πρόοδος, η Samsung ανέδειξε επίσης την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφαλείας Knox, που προστατεύει όλα τα δεδομένα του χρήστη και τα οποία βρίσκονται στις συνδεδεμένες συσκευές. Πράγματι, το 4-Door French Door Refrigerator με το AI Family Hub™[5] έγινε το πρώτο προϊόν στον κλάδο που πιστοποιήθηκε στο επίπεδο «Diamond» για τις ικανότητες ασφαλείας IoT από την UL Solutions, μια κορυφαία παγκόσμια επιστημονική εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας και η οποία αξιολογεί εκατοντάδες τοποθετήσεις από τα τμήματα μάρκετινγκ κάθε χρόνο. Άλλα μοντέλα Family Hub[6] που βασίζονται στην ίδια τεχνολογία, όπως το Bespoke Jet Bot Combo™ AI, έχουν πιστοποιηθεί με το ίδιο πρότυπο.

Το ΑΙ επεκτείνει το φάσμα των λειτουργιών στις οικιακές συσκευές της Samsung

Η πιο χαρακτηριστική διαφορά μεταξύ των τριών εκδηλώσεων – εκτός της τοποθεσίας – είναι η γκάμα των προϊόντων που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων Συνεντεύξεων Τύπου. Με την κίνηση αυτή, η εταιρία δίνει το στίγμα σχετικά με το ποιες συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε κάθε αγορά.

Η εκδήλωση “BESPOKE AI” στη Σεούλ περιελάμβανε την παρουσίαση 14 νέων προϊόντων, μεταξύ των οποίων ήταν και τα Bespoke French Door Refrigerator με το AI Family Hub™+, τη σειρά Bespoke Infinite Induction, το Bespoke AI Laundry Combo™, το Bespoke Jet Bot Combo™ AI, το Bespoke Jet AI™, το Bespoke Cube™ Air Infinite Line, το νέο 4θυρο ψυγείο 2024 με τεχνολογία peltier και πολλά άλλα.

Το 4-Door French Door Refrigerator με AI Family Hub™[7] είναι το κύριο κέντρο ελέγχου για όλα τα τρόφιμα, συνδέοντας το ψυγείο με άλλες συσκευές στο σπίτι. Το Το AI Family Hub™+[8] , που είναι η μεγάλη οθόνη LCD στο μπροστινό δεξί μέρος του ψυγείου, είναι το «κλειδί» για τη διαισθητική εμπειρία AI. Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν προτεινόμενες συνταγές και να αναπαράγουν μουσική και βίντεο για ψυχαγωγία στην κουζίνα. Το 4-Door French Door Refrigerator με AI Family Hub™ διαθέτει το AI Vision Inside[9], το οποίο χρησιμοποιεί μια εσωτερική κάμερα για να αναγνωρίζει 33 φρέσκα τρόφιμα που μπαίνουν και βγαίνουν από το ψυγείο. Τα αναγνωρισμένα είδη τροφίμων απαριθμούνται και διαχειρίζονται στην οθόνη Family Hub™ και μπορούν επίσης να ελεγχθούν στην εφαρμογή SmartThings[10].

Ένα ακόμα βασικό προϊόν είναι το Bespoke Jet Bot Combo™ AI, μια ρομποτική ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα με χαρακτηριστικά ενισχυμένα από τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένης του AI Recognition. Το AI Recognition λειτουργεί με διαφορετικούς τρόπους. Το AI Object Recognition χρησιμοποιεί το μοντέλο AI Deep Neural Network (DNN) και την κάμερα για να αναγνωρίζει διάφορα αντικείμενα[11], ανθρώπους [12] και κατοικίδια ζώα [13], τα πιο δυσδιάκριτα αντικείμενα, όπως τα λεπτά καλώδια τηλεφώνου, καθώς επίσης και τα χαλιά ή τις μοκέτες. Το AI Floor Detect ανιχνεύει τον τύπο του δαπέδου προς καθαρισμό και όταν ανιχνεύεται κάποιο χαλί, η ρομποτική σκούπα μπορεί να επιλέξει μεταξύ του να σηκώσει τη σφουγγαρίστρα της ή να την επαναφέρει στη βάση της, για να αποφύγει να λερώσει το χαλί με τη βρεγμένη σφουγγαρίστρα. Η νέα ρομποτική ηλεκτρική σκούπα διαθέτει και το Clean Station Steam+, το οποίο φέρνει μια σειρά από λειτουργίες για την αυτόματη συντήρηση της συσκευής, όπως το άδειασμα της σακούλας σκόνης, το γέμισμα της δεξαμενής νερού, το πλύσιμο και τον εντατικό καθαρισμό με ατμό[14] της σφουγγαρίστρας. Το Clean Station Steam+ ψεκάζει ακόμη και ατμό υψηλής θερμοκρασίας[15] στην επιφάνεια της σφουγγαρίστρας, μειώνοντας κατά 99,99% τα επιβλαβή βακτήρια[16].

Καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί σημαντικό κριτήριο στην ευρωπαϊκή αγορά, κατά τη διεξαγωγή του “BESPOKE AI”[17] στο Παρίσι παρουσιάστηκε ένας νέος, ενεργειακά αποδοτικός ψυγειοκαταψύκτης[18] και μία νέα σειρά πλυντηρίων. Ο νέος ευρύς ψυγειοκαταψύκτης έχει λάβει πιστοποίηση κλάσης «Α», σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ενεργειακά πρότυπα, χάρη στο νέο συμπιεστή AI Inverter της Samsung. Η νέα σειρά πλυντηρίων περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα ενεργειακής κλάσης Α-10%, Α-20% και ακόμη και ένα μοντέλο με επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας Α-40%. Ειδικά το μοντέλο A-40%, ενσωματώνει την τεχνολογία Bubble Shot, που συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργεια; αντλώντας το νερό μέσα στο τύμπανο και ψεκάζοντας το πάνω στα ρούχα.

Το Bespoke AI Laundry Combo™, που παρουσιάστηκε στις εκδηλώσεις της Σεούλ και της Νέας Υόρκης, είναι μία All-in-One λύση πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο ξεχωριστών συσκευών, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο. Διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά AI, όπως η μνήμη των περιοδικών και εποχιακών αναγκών των χρηστών και η σύσταση του βέλτιστου κύκλου πλύσης[19]. Χάρη στη λειτουργία AI Opti Wash & Dry™, το Bespoke AI Laundry Combo™ ρυθμίζει έξυπνα την απόδοση πλύσης και στεγνώματος για κάθε φορτίο και αναγνωρίζει το βάρος των ρούχων, διανέμοντας την κατάλληλη ποσότητα νερού και απορρυπαντικού. Επίσης, ανιχνεύει το ύφασμα[20] και παρακολουθεί το επίπεδο ρύπανσης κατά τη διάρκεια ενός κύκλου προσθέτοντας περισσότερο απορρυπαντικό και αυξομειώνοντας το χρόνο πλύσης, εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, προσαρμόζει τη διαδικασία στεγνώματος ανάλογα με το βάρος και τον τύπο του υφάσματος. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου πλύσης, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν πόση ενέργεια και νερό καταναλώθηκαν μέσω report που παρέχεται στην εφαρμογή Smart Things[21].

Επιπλέον, η Samsung είναι η πρώτη στον κλάδο που ενσωμάτωσε το generative ΑΙ (Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη) στις οικιακές συσκευές. Ιδιαίτερα, το Bixby, ο φωνητικός βοηθός της Samsung, θα αποτελέσει το κλειδί σε αυτή τη διαδικασία. Το generative ΑΙ θα επιτρέψει στο Bixby να πάει ένα βήμα παραπέρα από την τρέχουσα ικανότητα να μπορεί να εκτελεί μία εντολή κάθε φορά, να κατανοεί σύνθετες προτάσεις και να συμμετέχει σε φυσικές συνομιλίες. Πρώτα απ’ όλα, θα είναι σε θέση να κατανοεί σύνθετα αιτήματα όπως «Ενεργοποίησε το κλιματιστικό στη λειτουργία Wind Free και ενημερώστε με για τον καιρό». Θα μπορεί, επίσης, να διατηρεί το πλαίσιο από προηγούμενες αλληλεπιδράσεις για λόγους συνέχειας, οπότε αν ο χρήστης δώσει εντολή στο Bixby να απενεργοποιήσει τον καθαριστή αέρα και στη συνέχεια προσθέσει «Α, και την τηλεόραση, επίσης», το Bixby θα μπορεί να εκτελέσει και τα δύο αιτήματα. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να βασίζονται στο Bixby για να βρουν λύσεις, λέγοντας απλά «το σαλόνι είναι υγρό» και ρωτώντας «τι να κάνω με όλες τις πατάτες που αγόρασα χθες;». Το Bixby θα ερμηνεύσει αυτές τις πολυεπίπεδες εργασίες και θα ανταποκριθεί φυσικά στις ανάγκες των χρηστών.

Εισάγοντας το μέλλον των βιώσιμων συσκευών

Η Samsung δεν είναι μόνο αφοσιωμένη στην παρουσίαση μιας καλύτερης οικιακής εμπειρίας, αλλά και στη δημιουργία καινοτόμων και αποδοτικών προϊόντων.

Η εταιρεία συνεχίζει να αναβαθμίζει τις συσκευές που συνδέονται με Wi-Fi και βρίσκονται ήδη στην αγορά και στα σπίτια των καταναλωτών, μέσω ενημερώσεων λογισμικού και της ανάπτυξης του SmartThings. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν νέες λειτουργίες – ακόμη και σε παλαιότερα μοντέλα – και περισσότερες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, σε προϊόντα που έχουν ήδη αγοραστεί. Το Smart Forward[22], που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση, είναι μια υπηρεσία που παρέχει τα νεότερα χαρακτηριστικά, διορθώσεις ασφαλείας και αναβαθμίσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού. Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από την εφαρμογή SmartThings[23]. Αυτό μπορεί να εξασφαλίσει στους χρήστες την απαραίτητη ηρεμία και να συμβάλλει, επίσης, στη μείωση της συχνότητας αντικατάστασης των συσκευών.

Επιπλέον, το SmartThings συνεχίζει να εξελίσσεται, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικονομούν ακόμα περισσότερη ενέργεια, μετά την αγορά ενός προϊόντος. Χαρακτηριστικά, όπως το «Optimal Charging»[24], προστίθενται προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να προγραμματίζουν την κατανάλωση ενέργειας. Το SmartThings Energy επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να ελέγχουν εύκολα την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνουν οι συνδεδεμένες συσκευές Samsung.

Στο εγγύς μέλλον, η Samsung σχεδιάζει, επίσης, να λανσάρει το νέο της πρόγραμμα Samsung Rewards, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν επιβράβευση κάθε μέρα αν εξοικονομούν ένα συγκεκριμένο ποσοστό ενέργειας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AI Energy. Οι επιβραβεύσεις μπορούν να μετατραπούν και να χρησιμοποιηθούν στο Samsung.com, στο Samsung Galaxy store και σε άλλες πλατφόρμες αγορών της Samsung.

Για να γίνουν οι προσπάθειες πιο αποτελεσματικές, η Samsung παρουσίασε επιπλέον τις συνεργατικές προσπάθειες που έχει καταβάλει για την εφαρμογή λύσεων που οδηγούν σε μειώσεις της χρήσης ενέργειας και κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα των χρηστών. Μέσω της συνεργασίας με την British Gas, συνδέοντας τη λειτουργία Auto Demand Response του SmartThings Energy με το PeakSave της British Gas, η Samsung επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα οικονομικά οφέλη μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.

Στη συνέχεια η εταιρεία αποκάλυψε τον στόχο της να αξιοποιήσει τεχνολογίες επόμενης γενιάς για σκοπούς πέρα από τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Η εταιρεία φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει μηχανολογικές λύσεις που παρατείνουν τον κύκλο ζωής των προϊόντων, μειώνουν τη συχνότητα των αντικαταστάσεών τους. Ορισμένες από τις μεθόδους που παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου είναι: η υβριδική ψύξη AI, η οποία ενσωματώνει τα πρόσφατα εγκατεστημένα θερμοηλεκτρικά εξαρτήματα “Peltier” υψηλής ισχύος, συμπληρωματικά του συμπιεστή, για βελτιωμένη απόδοση λειτουργίας και ψύξης και τα φίλτρα χαμηλής συντήρησης για τους καθαριστές αέρα που καταργούν την ανάγκη αγοράς ή αντικατάστασης φίλτρων.

Η ασφάλεια των προϊόντων είναι, επίσης, ένας σημαντικός παράγοντας στον οποίο δίνει προτεραιότητα η Samsung, με την εταιρεία να προσπαθεί να επιτύχει και να επεκτείνει τις πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν την ευθύνη των προϊόντων της σε όλες τις κατηγορίες συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης μειωμένου κινδύνου πυρκαγιάς (RFR) για τα νέα προϊόντα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι πιστοποιημένες συσκευές[25]είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποτρέπουν αποτελεσματικά τα περιστατικά πυρκαγιάς που προκαλούνται από τα προϊόντα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η Samsung αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την ταινία της Disney και της Pixar «Inside Out 2» – η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου[26] – για να μιλήσει για τα χαρακτηριστικά του νέου Bespoke AI Laundry ComboTM.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε ένα teaser video που δημιουργήθηκε από κοινού και έδειχνε αποσπάσματα από την ταινία.

 

[1] Χαρακτηριστικά βασισμένα στην Τεχνητή Νοημοσύνη διαθέσιμα σε επιλεγμένες συσκευές
[2] Διαθέσιμο στις ΗΠΑ
[3] Διαθέσιμο για το Jet Bot Combo™ AI
[4] Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την επιλογή “Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος” ή να την ελέγξουν μέσω του γρήγορου πίνακα στα τηλέφωνα Samsung Galaxy.
[5] Αυτό είναι το παγκόσμιο όνομα, η ονομασία είναι διαφορετική ανά περιοχή. (Βόρεια Αμερική) Ψυγείο 4θυρο Flex™ Bespoke με AI Family Hub™+,
(Λατινική Αμερική) Ψυγείο γαλλικής πόρτας με 4 πόρτες και AI Family Hub™+
[6] RF**DB99****, RF**DB95****, RF**DG9H****, διαθέσιμο στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία, την Αυστραλία, την Κορέα.
[7] Δεν σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο ψυγείο Bespoke 4-Door Flex™ Refrigerator with AI Family Hub™+ είναι AI ή παράγουν πληροφορίες ή αποτελέσματα χρησιμοποιώντας AI. Οι υπηρεσίες/λειτουργίες που χρησιμοποιούν μοντέλα βαθιάς μάθησης περιορίζονται στις εξής: 1) AI Vision Inside και 2) τη λειτουργία σύστασης συνταγών που είναι διαθέσιμη στο Samsung Food
[8] (Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική) AI Family Hub™+, 32″, (Ευρώπη) AI Family Hub™, 21,5″
[9] Από τον Μάρτιο του 2024, το AI Vision Inside μπορεί να αναγνωρίσει 33 είδη τροφίμων, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Εάν το τρόφιμο δεν είναι αναγνωρίσιμο, μπορεί να αναγράφεται ως άγνωστο είδος. Το AI Vision Inside δεν μπορεί να αναγνωρίσει ή να καταγράψει τα είδη τροφίμων που βρίσκονται στους κάδους της πόρτας του ψυγείου ή του καταψύκτη. Αναγνωρίζει τα είδη τροφίμων με βάση μοντέλα βαθιάς μάθησης, τα οποία ενδέχεται να ενημερώνονται περιοδικά για τη βελτίωση της ακρίβειας.
[10] Η εφαρμογή SmartThings App είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung. Πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό σύνδεσης μεταξύ των συσκευών.
[11] Η αναγνώριση αντικειμένων μπορεί να επηρεαστεί από το σχήμα ενός αντικειμένου ή από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Μόνο ορισμένοι τύποι αντικειμένων μπορούν να αναγνωριστούν. Παραδείγματα αντικειμένων: κλιματιστικό (τύπου βάσης), ψυγείο, BESPOKE (ψυγείο/πλυντήριο πιάτων), τηλεόραση, πλυντήριο ρούχων/στεγνωτήριο, καθαριστής αέρα, AirDresser, καναπές, κρεβάτι, βιβλιοθήκη, τραπέζι, περιττώματα κατοικίδιου ζώου, ηλεκτρικό καλώδιο, πετσέτα/κάλτσα, κύπελλο, ποτήρι, μπουκάλι, μπολ, βάζο, χαλάκι, χαλί, ράφι για παλτό, παπούτσια, βάθρο, ζυγαριά, προέκταση ρεύματος, έπιπλα με εγκάρσια ράβδο, πόδια επίπλων, καρέκλα με ρόδες, μπάλα γούνας κατοικίδιου ζώου, καλώδιο smartphone, λεκές, σκαλοπάτι πόρτας και είσοδος πόρτας. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.
[12] Αναγνωρίζει την ανθρώπινη παρουσία μόνο βάσει γενικών οπτικών δεικτών και δεν μπορεί να αναγνωρίσει μεμονωμένα άτομα. Οι δυνατότητες αναγνώρισης μπορεί να είναι περιορισμένες όταν δεν είναι ορατόολόκληρο το σώμα ενός ατόμου. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.
[13] Μόνο οι σκύλοι και οι γάτες μπορούν να αναγνωριστούν. Αναγνωρίζει μόνο την παρουσία ενός κατοικίδιου ζώου βάσει γενικών οπτικών δεικτών και δεν μπορεί να αναγνωρίσει μεμονωμένα κατοικίδια ζώα. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung. Οι δυνατότητες αναγνώρισης ενδέχεται να περιορίζονται από τη στάση ή τη θέση μιας γάτας. Η ικανότητα αναγνώρισης του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του ζώου και το περιβάλλον διαβίωσης.
[14] Μετά τον καθαρισμό, ο σταθμός πλένει τα μαξιλαράκια σφουγγαρίσματος με νερό και ατμό που κυμαίνεται από 50 έως 60°C και, στη συνέχεια, ψεκάζει ατμό υψηλής θερμοκρασίας που μετράται στους 100°C.
[15] Η μετρούμενη θερμοκρασία του ατμού είναι 100°C
[16] Με βάση δοκιμές της Intertek. Η χρήση του κύκλου Wash the Mop εξαλείφει το 99,99% των Staphylococcus aureus, Escherichia coli και Pseudomonas aeruginosa. Δεν υποστηρίζεται στις Η.Π.Α. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης.
[17] Χαρακτηριστικά βασισμένα στην Τεχνητή Νοημοσύνη διαθέσιμα σε επιλεγμένες συσκευές
[18] Βρίσκεται για ένα ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας κάτω βάσης (“BMF”) με πλάτος 70 cm ή περισσότερο.
[19] Τα μηνύματα με προτάσεις κύκλων εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου ή σε ένα smartphone με την εφαρμογή SmartThings.
[20] Για να αποφύγετε τη φθορά, πλύνετε παρόμοια υφάσματα μαζί. Εξοπλισμένο με αλγόριθμο βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη.
[21] Η εφαρμογή SmartThings είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.
[22] H περίοδος ενημέρωσης και οι ισχύουσες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και το μοντέλο.
[23] Η εφαρμογή SmartThings App είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung
[24] Διαθέσιμο μόνο στο VR7M*97****
[25] Διαθέσιμο μόνο στο Bespoke AI Laundry Combo™
[26] Στις Η.Π.Α. Η ημερομηνία κυκλοφορίας διαφέρει ανάλογα με τη χώρα