Η Τσικνοπέμπτη καταφθάνει και θέλεις να στήσεις το σωστό τσιμπούσι και να οργανώσεις μια βραδιά με φίλους, γεμάτη φαγητό και μουσική; Φέρε τους φίλους, βάλε το φαγητό και άσε στην LG να βάλει τη μουσική… με τα ασύρματα Hi-Fi ηχεία. Οι επιλογές στα LG ασύρματα HiFi ηχεία είναι πολλές και με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε.

Το LG Hi Fi XBOOM CK43, με ισχύ 300W θα δώσει μια άλλη διάσταση στο πάρτι σας αφού διαθέτει τις δυο θύρες USB για εύκολη αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής από εξωτερικές πηγές, ασύρματη λειτουργία για ταυτόχρονη σύνδεση δυο συστημάτων για παραγωγή καθηλωτικού ήχου και σύνδεση έως τριών διαφορετικών ατόμων στο σύστημα ηχείων μέσω Bluetooth® για να δημιουργήσουν μια λίστα αναπαραγωγής επί τόπου, χωρίς να διακόψουν ποτέ το πάρτι. Επιλέγοντας οποιοδήποτε διαθέσιμο τραγούδι και προσθέτοντας το στη λίστα αναμονής θα έχετε στο σαλόνι σας ένα πολλαπλό juke box. Ο συγχρονισμός με την τηλεόραση θα σας δώσει τη δυνατότητα να ακούσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο με πανίσχυρο ήχο, χωρίς καλώδια αρκεί να συνδέσετε το ηχείο με τη συμβατή τηλεόραση LG. Τέλος, τα κουμπιά ρύθμισης στο μπροστινό τμήμα της οριζόντιας κεντρικής μονάδας θα σας δώσουν έλεγχο τόσο στην ένταση όσο και στο κομμάτι.

Το LG XBOOM CL65 είναι ιδανικό για να δώσετε ζωή και ρυθμό στο πάρτι σας, αφού παράγει ήχο υψηλής ευκρίνειας, 950W με δυνατά μπάσα. Για να μείνουν τα πάρτι σας αξέχαστα το LG XBOOM CL65 διαθέτει ασύρματη λειτουργία πάρτι που επιτρέπει τη σύνδεση δυο συστημάτων[1]για αύξηση της εξόδου στα 1900W. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσα από μια ποικιλία επιλογών εισόδου, όπως Bluetooth®, 2 θύρες USB, ραδιόφωνο FM και CD. Το LG XBOOM CL65 φέρνει επιπλέον διασκέδαση στο πάρτι σας αφού με τον μηχανισμό ακύρωσης φωνής[2] που μειώνει τα λόγια πάνω στο τραγούδι και το πλήκτρο αλλαγής που συγχρονίζει τη μουσική στη φωνή σας το τραγούδι γίνεται πλέον απολαυστικό και εσείς το αστέρι του καραόκε. Ο πολυχρωματικός φωτισμός 8 χρωμάτων που αναβοσβήνει στον ρυθμό της μουσικής, κάνει την ατμόσφαιρα μοναδική. Τέλος, η σύνδεση έως και 3 συσκευών με το με το CL65 μέσω Bluetooth®, βοηθά στην εύκολη διαχείριση της λίστας αναπαραγωγής της επιλογής σας με οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές, χωρίς διακοπή της μουσικής.

Το LG Mini HiFi CJ45 ανεβάζει την εμπειρία ήχου το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στα 720W με δυνατό ήχο και αναβαθμισμένη ποιότητα. Ο χειρισμός μέσω κινητής συσκευής και Bluetooth® LG δίνουν τον έλεγχο και μέσω της κινητής συσκευής μπορείτε να επιλέγετε τραγούδια και να προσθέσετε εφέ, ενώ μέσω του Αυτόματου DJ συνεχίστε να διασκεδάζετε και αφήστε στο σύστημα τον έλεγχο. Όπως και το LG XBOOM CL65, έτσι και το CJ45 διαθέτει ασύρματη λειτουργία για διπλασιασμό της ισχύος και της διασκέδασης. Δώστε μια ευχάριστη νότα στο πάρτι σας με το LG CJ45 και μετατρέψτε σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι καραόκε αφαιρώντας τα φωνητικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Δημιουργήστε λίστα αναπαραγωγής με τους φίλους σας και συνδέστε έως και 3 κινητές συσκευές μέσω Bluetooth για τη δημιουργία, διαχείριση και προσθήκη κομματιών στη λίστα αναπαραγωγής σας και αφήστε τους φίλους σας να συμμετέχουν στη διασκέδαση. Τέλος, εάν το track list της βραδιάς βρίσκεται στο κινητό σας, μην αγχώνεστε, γιατί με το έξυπνο σύστημα της LG ανιχνεύει την κινητή σας συσκευή και μπορεί να στείλει ήχο απευθείας στο σύστημά σας με ευκολία.

Το  LG Micro HiFi CM2460 με ήχο 2.0 καναλιών στα 100W είναι ένα ηχείο με ένα σύστημα που «γνωρίζει» πότε εισέρχεστε στο δωμάτιο, ανιχνεύει τις κινητές συσκευές και σας επιτρέπει να του στείλετε απευθείας ήχο με ευκολία. Με την εφαρμογή του Bluetooth® LG έχετε τον ασύρματο έλεγχο του πάρτι από την κινητή σας συσκευή ενώ με το πολλαπλό Bluetooth® μπορείτε να ελέγχετε έως τρεις διαφορετικές συσκευές ή να αφήνετε τους φίλους σας να στείλουν μουσική σε αυτό. Το Bluetooth® μπορεί να μπει σε κατάσταση αναμονής και το πάρτι να ξεκινήσει μόλις στείλετε μουσική. Όπως και το LG CJ45,επιτρέπει τη σύνδεση των κινητών συσκευών μέσω Bluetooth® για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του κινητού σας. Τέλος, το CM2460 σας εξασφαλίζει αναπαραγωγή μέσω των αγαπημένων σας CD, μέσω USB ενώ μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα μετάδοσης μέσω ραδιοφώνου.

Όποια και να είναι η επιλογή σας για τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης, να είστε σίγουροι ότι με τα ασύρματα Hi-Fi ηχεία της LG θα διοργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι για εσάς και τους φίλους σας.

[1] Συμβατό μόνο με άλλα ηχεία XBOOM που υποστηρίζουν την ασύρματη λειτουργία πάρτι.
[2] Η λειτουργία ενδέχεται να μην ισχύει για ορισμένα μουσικά κομμάτια.