Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του. Με πλήκτρα χαμηλού προφίλ τα οποία παρέχουν μια ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης και ένα αμφιδέξιο, εξαιρετικά λεπτό ποντίκι, το σετ MK470 απογειώνει τον σταθερό υπολογιστή σας.

Με αριθμητικό πληκτρολόγιο και όλα τα απαραίτητα πλήκτρα, η σχεδίαση του πληκτρολογίου εξοικονομεί χώρο και σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα και αποτελεσματικά, σε μία ομαλή εμπειρία που παραπέμπει σε φορητό υπολογιστή.

Το αθόρυβο ποντίκι καθώς και πληκτρολόγιο του λεπτού ασύρματου σετ MK470 δίνουν μια εξαιρετικά αθόρυβη εργασιακή εμπειρία για εσάς και τους γύρω σας. Το ποντίκι έχει μια εξαιρετική αίσθηση κλικ αλλά με 90% μείωση θορύβου.

Η δυνατότητα αυτόματης αναστολής λειτουργίας θέτει το λεπτό ασύρματο σετ MK470 σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δε χρησιμοποιείται, παρέχοντας με αυτό το τρόπο διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 μηνών και 36 μηνών για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αντίστοιχα.

Το σετ διατίθεται στα 61,99 ευρώ.