Η Logitech σου δίνει την δυνατότητα και τα προϊόντα να διαμορφώσεις τον χώρο σου σύμφωνα με την προσωπική αισθητική σου.

Όσο το μοντέλο εργασίας γίνεται σταθερά όλο και πιο υβριδικό για τους εργαζόμενους, ο προσωπικός σου χώρος εργασίας αποκτά περισσότερη σημασία. Και όσον αφορά τον χώρο σου οι λύσεις που χρησιμοποιούν ‘ένα καλούπι για όλους’ δεν υπάρχουν.

Γι’ αυτό η Logitech δημιουργεί ανθρωποκεντρικές καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που βοηθούν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να συνεργάζονται ουσιαστικά από οπουδήποτε. Οι ολοκληρωμένες, ποιοτικές και υψηλής αισθητικής λύσεις της Logitech για τον χώρο εργασίας είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν, απλοποιώντας  τις προκλήσεις που δημιουργούνται σήμερα σε όλες τις επιχειρήσεις με την υβριδική εργασία, κάνοντας τη δουλειά σου στον προσωπικό σου χώρο εργασίας άνετη, ευχάριστη και παραγωγική όλη μέρα.

Ένα καλό παράδειγμα αποτελεί το παιχνιδιάρικο ποντίκι POP Mouse, ένα ασύρματο ποντίκι που έχει σχεδιαστεί για να λάμψει η επιφάνεια εργασίας σας και όχι μόνο, με επιλογή γκάμας χρωμάτων και δυνατότητα διασκεδαστικής προσαρμογής emoji. Διαθέτει 3 κανάλια Easy-Switch™ με διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας. Συνδυάζεται ιδανικά με το POP KEYS, το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο που διαθέτει και αυτό δυνατότητα προσαρμογής emoji.

H Logitech Brio 300 Webcam, από την άλλη, είναι μια κάμερα web 1080p με αυτόματη διόρθωση φωτεινότητας, μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου και συνδεσιμότητα USB-C. Δημιουργεί μια εξαιρετική και οικονομική εμπειρία ήχου και την καλύτερη δυνατή εικόνα σε κάθε βιντεοκλήση.

Με τα value for money ακουστικά με μικρόφωνο Logitech H390, απολαμβάνετε καθαρό ήχο τηλεδιασκέψεων με βίντεο, μουσικής και όχι μόνο, με απλή σύνδεση σε USB και άμεση λειτουργία, αλλά και μικρόφωνο εξάλειψης θορύβου. Ο βραχίονας του μικροφώνου διπλώνει, για να μην ενοχλεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Χάρη στα στοιχεία ελέγχου στο καλώδιο, ελέγχετε την ένταση ή τη σίγαση χωρίς να διακόπτετε τις κλήσεις σας. Οι προσεκτικά ρυθμισμένοι οδηγοί προσφέρουν βελτιωμένο, ψηφιακό ήχο για δουλειά ή διασκέδαση.

Όποια και αν είναι η εργασιακή σου αισθητική μπορείς να κάνεις το χώρο σου προσωπικό και με ευκολία υβριδικό, με τη Logitech.