Η καθημερινότητά μας είναι απαιτητική, γρήγορη και πιεστική. Ο χρόνος είναι ελάχιστος όταν έχουμε να φέρουμε εις πέρας τόσες υποχρεώσεις. Η δουλειά μας απαιτεί να είμαστε περιποιημένοι, καθαροί και φρέσκοι. Η έξοδος με φίλους ή με την σχέση μας επίσης θέλει να είμαστε στην τρίχα. Πώς μπορούμε όμως να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας ή να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους όπως απαιτούν οι περιστάσεις; Ο χρόνος είναι χρήμα και όταν λείπουμε όλη μέρα εκτός σπιτιού είναι δύσκολο να παραμείνουμε άψογοι. Για να το πω όμως πιο σωστά…ήταν δύσκολο να παραμείνουμε φρέσκοι. Πλέον, μπορούμε να λείπουμε όλη μέρα από το σπίτι μας και να μην αγχωνόμαστε ότι θα μυρίζουν τα ρούχα μας όταν θα πάμε στο επαγγελματικό μας δείπνο ή όταν θα συναντήσουμε το αγόρι μας μετά τη δουλειά. Έχει βρεθεί η απόλυτη λύση για φρέσκα και ανανεωμένα ρούχα εν κινήσει και δεν είναι άλλη από το Bosch FreshUp.

Σχεδιασμένη με γνώμονα τον σύγχρονο τρόπο ζωής, αυτή η φορητή συσκευή είναι ιδανική για οποιονδήποτε είναι συνεχώς εν κινήσει. Το πρόγραμμα της σύγχρονης γυναίκας είναι πιεσμένο με πολλές δραστηριότητες μέσα στην ημέρα και μετά την εργασία της. Από τα χέρια μας περνάνε όλα όσα αφορούν το σπίτι αλλά και την προσωπική μας φροντίδα. Μετά την δουλειά θα πάμε για ψώνια, μετά στο γυμναστήριο και μέχρι το τέλος της ημέρας, το FreshUp διασφαλίζει ότι τα ρούχα μας θα διατηρηθούν φρέσκα και έτοιμα για χρήση.

Έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί έως και το 99.9%* των βακτηρίων και των ιών καθώς και τις οσμές από τα ρούχα, χωρίς να χρειάζεται πλύσιμο. Με την προηγμένη τεχνολογία του, το FreshUp απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα ενεργά σωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων και των ρούχων για να απομακρύνει τυχόν ανεπιθύμητες οσμές και βακτήρια, αφήνοντας τα ρούχα μας να μυρίζουν φρεσκάδα.

Χωράει στην τσάντα μας, κι έτσι όπου κι αν βρισκόμαστε μπορούμε να φρεσκάρουμε τα ρούχα μας. Ετοιμαζόμαστε στην στιγμή για κάθε σημαντική συνάντηση χωρίς κόπο και χωρίς να σπαταλάμε ενέργεια και χρόνο.

Εκτός από την πρακτικότητα και την ευκολία του, είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον αφού μειώνει την ανάγκη για νερό, απορρυπαντικό και ενέργεια. Το FreshUp χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bosch Plasma, για να απομακρύνει τις οσμές, τα βακτήρια και τους ιούς έως και 99,9%* μέσα σε λίγα λεπτά. Χωρίς νερό, χωρίς ατμό, χωρίς απορρυπαντικά ή χημικά, αλλά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με λίγα λόγια, το Bosch FreshUp είναι η τέλεια λύση για όποιον θέλει φρέσκα και ανανεωμένα ρούχα εν κινήσει. Είναι εύκολο στη χρήση, φορητό και φιλικό προς το περιβάλλον, καθιστώντας το μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε σύγχρονο τρόπο ζωής. Πλέον μπορούμε να είμαστε άψογοι σε όλες μας τις υποχρεώσεις και συναντήσεις.

Μάθε περισσότερα εδώ

*Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).