Τώρα με κάθε Lenovo Yoga, Lenovo Legion ή Lenovo LOQ 8ης σειράς, η υπηρεσία Lenovo Premium Care σας εξασφαλίζει προνομιακή εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας, εντελώς δωρεάν για 3 χρόνια.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Το τηλεφωνικό κέντρο (Premium Care +30 2103006962) είναι διαθέσιμο καθημερινές μεταξύ 9:00π.μ. και 5:00μ.μ. εκτός τις αργίες και εθνικές εορτές και περιλαμβάνει υποστήριξη διαγνωστικών ελέγχων και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, εξ αποστάσεως.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΕΣΑ Άρτια εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι, θα σας εξυπηρετήσουν σε πραγματικό χρόνο όποιο και αν είναι το ζήτημα που αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας.

H ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Επίσης, αν κριθεί απαραίτητο, η ομάδα μας θα προγραμματίσει επίσκεψη στον χώρο σας (εντός ελληνικής επικράτειας) για διάγνωση και επισκευή της συσκευής.

ΕΥΚΟΛΙΑ & ΑΝΕΣΗ Με την υπηρεσία Premium Care, σας παρέχεται καθοδήγηση από τα πρώτα βήματα για τον τρόπο λειτουργίας του νέου σας υπολογιστή και υποστήριξη σχετικά με το λογισμικό, την εγκατάσταση και την επίλυση προβλημάτων.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Κατόπιν αιτήματός σας, ένας εκπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μία φορά το χρόνο και περιλαμβάνει βελτιστοποίηση ρυθμίσεων και περιήγησης internet, έλεγχο ρυθμίσεων και χαρακτηριστικών λειτουργικού συστήματος σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα, βαθμονόμηση μνήμης RAM και έλεγχο της μονάδας αποθήκευσης.