Λατρεύω την Audrey Hepburn!Αλλά πραγματικά την αγαπώ! Έχω δει αρκετές ταινίες της αλλά φυσικά το Breakfast at Tiffany’s είναι η αγαπημένη μου. Tο παιχνιδιάρικο στυλ, τα φωτεινά χρώματα και το χρυσό τελείωμα της μάσκας της ήταν μόδα στις αρχές της δεκαετίας του ’60, όπου σίγουρα ήταν μια από της αγαπημένες μου στιγμές στο χώρο της μόδας και ευτυχώς που επέστρεψε. Αν είναι και δική σου αγαπημένη γιατί να μη φτιάξεις την εντυπωσιακή μάσκα ύπνου της Audrey;

Υλικά

Τιρκουάζ τσόχα

Κόλλα

Χρυσή πλεξούδα

Χρυσό λάστιχο – 2 κομμάτια

Ραπτομηχανή

Χρυσά κρόσια

Εκτέλεση

Σχεδιάζουμε τη μάσκα στο μέγεθος του προσώπου μας, γι αυτό θα χρειαστεί να τοποθετήσετε τα γυαλιά σας πάνω στη τσόχα ώστε να αντιγράψετε το μέγεθος. Κόβουμε τη μάσκα και φτιάχνουμε άλλο ένα κομμάτι μάσκας.Κολλάμε από άκρη σε άκρη τα δύο κομμάτια της μάσκας και τοποθετούμε σε κάθε άκρη το χρυσό κομμάτι λάστιχου από τη μία και από την άλλη πλευρά κολλώντας το καλά ώστε να παραμείνει στη θέση του. Αφού το κολλήσουμε είναι προτιμότερο να γαζώσουμε γύρω γύρω τη μάσκα ώστε να είναι τελείως σταθερή και να παραμείνει στη θέση της.

Κόβουμε δύο κομμάτια ίδιου μήκους από τα χρυσά κρόσσια όπου θα φτιάξουν τις βλεφαρίδες της μάσκας. αλλά και δύο ημικύκλια από τη τσόχα για μάτια. Κολλάμε τα χρυσά κρόσσια σε όλο το κομμάτι του ημικύκλιου ώστε να δημιουργεί φούσκα για ένα 3D εφέ. Στη συνέχεια κολλάμε τα μάτια πάνω στη τσόχινη μάσκα. Τέλος, κολλάμε τη χρυσή πλεξούδα γύρω από τη μάσκα αλλά και χρησιμοποιούμε 2 κομμάτια από το χρυσό λάστιχο για φρύδια. Η μάσκα είναι έτοιμη. Όνειρα γλυκά!

ddd