Είμαστε ένα βήμα πριν την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του Άγιου Βασίλη με τα πρωτοχρονιάτικα δώρα! Κάποιοι έχετε ήδη ψωνίσει για τους αγαπημένους σας, κάποιοι άλλοι αφήνετε τις αγορές για αύριο και τέλος είστε και εσείς που θέλετε να κάνετε χειροποίητα δώρα.

Πάντα με εντυπωσίαζαν τα ιδιαίτερα περιτυλίγματα και δεν σας κρύβω ότι τις περισσότερες φορές άνοιγα με προσοχή τα δώρα(και ακόμα το κάνω), ώστε να κρατήσω ακέραιο το περιτύλιγμα ή τη συσκευασία! Έτσι, έπειτα, κατάφερνα να κάνω κι εγώ δώρα που εντυπωσίαζαν με την εμφάνισή τους!

Ακόμα και αν το δώρο μας είναι μικρό ή μικρής αξίας, αν η συσκευασία του έχει γίνει με την προσωπική μας φροντίδα, το κάνει πολύ ξεχωριστό! Δείτε λοιπόν κάποια παραδείγματα και πάρτε ιδέες για να συσκευάσετε μόνοι σας τα δώρα που θα προσφέρετε φέτος!

Χρησιμοποιήστε ανακυκλωμένο χαρτί του μέτρου, σπάγκο, κουκουνάρια, κλαδιά από έλατο, ου και γκι, κουδουνάκια και λινάτσα για ένα οικολογικό και οικονομικό αποτέλεσμα!

Οι παλιές εφημερίδες δεν πετιούνται ποτέ! Για όσους ασχολούνται με κατασκευές diy και άλλες χειροτεχνίες, ξέρουν πόσο πολύτιμο υλικό είναι! Συνδυάστε με σκοινάκι και κλαδάκια από γκι και ου ή ό,τι άλλο σκεφτείτε. 08 09

Χρησιμοποιήστε απλό χαρτί του μέτρου και δημιουργήστε σχέδια με πολύχρωμες κορδέλες, σπάγκους ή αυτοκόλλητες ταινίες washitape!  Με απλό χαρτόνι, μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα σχήματα και να τα προσθέσετε στη συσκευασία.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, αντί να γράψετε το όνομα του παραλήπτη σε καρτελάκι, μπορείτε να βάλετε στη συσκευασία μια φωτογραφία του! Αυτό κι αν έχει προσωπική σφραγίδα13

Για το τέλος, η μανία που έχει βρει εκατοντάδες fans! Το πλέξιμο! Χρησιμοποιήστε τα μάλλινα νήματα αντί για κορδέλλες, φτιάξτε φουντίτσες, ή αν έχετε διάθεση, πλέξτε την κατάλληλη θήκη για κάθε δώρο!

Διάλεξε την διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και εντυπωσίασε!

Δείτε περισσότερες ιδέες στη σελίδα μας στο Facebook!

Χρύσα Μαρτίνη

Architecture + InteriorDesign

Μελέτες Αρχιτεκτονικής + Διακόσμησης

www.in-designs.gr