Στις 10 Οκτωβρίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, η TOMS σας καλεί να φορέσετε τα γυαλιά ηλίου σας μέσα σε κλειστό χώρο και να βοηθήσετε στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα προβλήματα όρασης και τύφλωσης που αντιμετωπίζουν 285 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας παγκοσμίως.

Ελάτε στο κατάστημα Kokkoris Optics στη Γλυφάδα, φορέστε τα γυαλιά ηλίου σας, βγάλτε μια φωτογραφία και μοιραστείτε την με τους φίλους σας στα social media (facebook, twitter, instagram, Google+, Youtube, PInterest) γράφοντας #BESHADY και #TOMSGreece.WSD13#BESHADY (1)

Τι λένε οι αριθμοί:

–          285 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης ή είναι τυφλοί.

–          80% των περιπτώσεων μπορούν να θεραπευθούν.

–          9 στους 10 ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης βρίσκονται σε αναπτυσσόμενες χώρες.

–          Οι άνθρωποι που έχουν χάσει την όρασή τους συχνά αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την εργασία τους με αποτέλεσμα να μην έχουν οικονομικούς πόρους διαβίωσης.

–          Πάνω από 12 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης που θα μπορούσαν να λυθούν με ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως.

–          2/3 των τυφλών ανθρώπων είναι γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε, κάντε κλικ εδώ

Και μην ξεχνάτε πως μέσα από τη One For One φιλοσοφία της TOMS, με κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOMS που πωλείται παγκοσμίως, ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης ή τύφλωσης βρίσκει βοήθεια. One for One!

Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά!

Δώστε στη 10η μέρα του Οκτώβρη ένα ξεχωριστό νόημα:

Grab a Pair and Show You Care! Wear Shades Inside, so more people can see Worldwide!