Ο χειμώνας σχεδόν φτάνει στο τέλος του και σύντομα θα έρθει η άνοιξη γεμάτη χρώματα και πρωτότυπα σχέδια. Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορούμε από τώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας και να της δώσουμε χρώμα και ένταση. Τα παρακάτω prints μπορούν να δώσουν άλλη αισθητική στην ντουλάπα σου!

Καρό παντού! Εκτός από το καρό με τις καθαρές γραμμές και χρώματα μπορείτε φέτος να δοκιμάσετε ένα πιο εναλλακτικό σχέδιο με το Blown-Out Plaid δηλαδή το καρό χωρίς καθορισμένες γραμμές. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε κάποιο αξεσουάρ ή σε ολόκληρο το στυλ σας.

Εικόνα 1 Καρό

Τα λουλούδια και τα φλοράλ είναι και φέτος το χειμώνα στη μόδα με μια ανατροπή. Τα floral prints γίνονται μικρότερα και λέγονται ditsy florals κρατώντας την ιδιαίτερη εικόνα των λουλουδιών στα ρούχα μικραίνοντας της κατά πολύ. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ένα φόρεμα είτε σε ένα πανωφόρι ή και μόνο σε κάποιο αξεσουάρ.

Εικόνα 2 ditsy florals

Τα animal prints επέστρεψαν και ήρθαν να κάνουν εντύπωση. Φέτος επιλέξτε ένα κομμάτι με animal print και φορέστε το για να κάνετε εντύπωση. Μπορεί να είναι ένα παλτό με καθαρό animal print ή μια τσάντα ή ακόμα και μια γόβα.

Εικόνα 3 Animal print

Το πουά σε διαφορετικούς τόνους έχει επιστρέψει για το 2016 σε όχι τόσο μεγάλα print αλλά σίγουρα σε μεγάλη έκταση και ένταση. Επέλεξε ένα κομμάτι είτε για την βραδινή σου έξοδο είτε για τις αποδράσεις σου το Σαββατοκύριακο.

Εικόνα 4 Polka Dots - Copy

Τέλος οι μεγάλες και τολμηρές ρίγες φέτος είναι στην μόδα και είναι γεμάτες χρώμα. Η φετινή σεζόν και για τον χειμώνα αλλά και για το καλοκαίρι προτείνει μεγάλες έντονες ρίγες κάθετες ή οριζόντιες με πολύ χρώμα και μεγάλες αντιθέσεις. Προτιμήστε χρώματα που κάνουν αντίθεση έτσι ώστε να αναμείξετε έντονα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σας χωρίς να υπερβάλλετε.

Εικόνα 5 Ρίγες - Copy