Η εμφάνιση και στο γραφείο παίζει χαρακτηριστικό ρόλο, πρέπει να μπορείς να ισορροπήσεις το στυλ με την σοβαρή επαγγελματική εμφάνιση ώστε να κάνεις θετικές εντυπώσεις και να ξεχωρίζεις ταυτόχρονα. Η επαγγελματική εμφάνιση δίνει την πρώτη εντύπωση και πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις επιτρέποντας παράλληλα στον άλλον να σε λάβει σοβαρά ως επαγγελματία.

Βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου όσον αφορά το επαγγελματικό ντύσιμο, πρέπει να είναι ένα καλό κλασικό κουστούμι που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και να αναδείξεις και το προσωπικό σου στυλ και τον επαγγελματισμό σου. Αν είσαι άτομο που θέλει να τολμήσει ένα βήμα παραπέρα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κάποιο total printed look για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Προσοχή όμως να μπορείς να υποστηρίξεις ένα τέτοιο look χωρίς να δείχνεις ανόητη.

Printed Look

Μέσα στην ντουλάπα σου πρέπει να υπάρχει πάντα ένα go – to φόρεμα που θα μπορείς να ρίξεις πάνω σου για να πας στο γραφείο συνδυάζοντας το με layering είτε με ένα πουκάμισο ή με ένα ζιβάγκο από μέσα. Τα φορέματα είναι μια εύκολη λύση που μπορούν να σε συνοδεύσουν όλη μέρα στο γραφείο, ακόμα και σε μια βόλτα μετά με τις φίλες σου.

zivagko

Μαύρη κλασική γόβα, έχουμε ξαναπεί για τα παπούτσια που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της και οι μαύρες γόβες δεν μπορούν ποτέ να λείπουν. Είναι ένα παπούτσι που συνδέετε με το επαγγελματικό στυλ, μπορεί να είναι άνετο και παράλληλα πολύ κομψό. Εμείς σου προτείνουμε τις γόβες Sante Pumps με ύψος τακουνιού στα 10 εκατοστά.

gova-sante

Μαύρη Γόβα Sante Pumps στα 59€

Τα κοσμήματα που πρέπει να συνοδεύουν μια επαγγελματική εμφάνιση πρέπει να είναι διακριτικά και να κινούνται σε κλασικούς τόνους προσδίδοντας την απαραίτητη σοβαρότητα στο στυλ σου.

kolie

Τέλος το έντονο μακιγιάζ δεν είναι για το γραφείο. Μπορεί να σου ταιριάζει τέλεια το Smokey eye αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει με το επαγγελματικό ντύσιμο, γι’αυτό προτίμησε πιο ήπιους και γήινους τόνους στο μακιγιάζ σου ακόμα και παστέλ χρώματα.

woman