Όχι, η Angelina Jolie δεν αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική, σκηνοθετική καριέρα της, να περιορίσει το ρόλο της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, να μην ασχολείται τόσο με την ανατροφή των 6 παιδιών της, για να πιάσει το μολύβι και να γίνει μία ακόμα ηθοποιός που ασχολείται με το σχέδιο μόδας, απλώς κάλεσε τη  Stella McCartney στα γυρίσματα της ταινίας Maleficent και εκείνη εμπνεύστηκε τη δημιουργία μιας σειράς παιδικών ρούχων που βασίζεται στην κακιά ηρωίδα της ταινίας.

H Angelina Jolie και Stella McCartney: Η ισχύς εν τη ενώσει για παιδική σειρά ρούχων

H Angelina Jolie και Stella McCartney: Η ισχύς εν τη ενώσει για παιδική σειρά ρούχων

Η Stella McCartney δήλωσε για τη συγκεκριμένη συνεργασία ”Η μητέρα μου κι εγώ ήμασταν φανατικές θαυμάστριες της Disney, και μεγάλωσα παρακολουθώντας τις ταινίες της όπως έκαναν τα περισσότερα παιδιά. Όταν η Angelina Jolie με κάλεσε στα γυρίσματα της ταινίας Maleficent απλώς άρπαξα την ευκαιρία.

Η συλλογή ρούχων θα είναι διαθέσιμη από τα εμπορικά και online καταστήματα της Disney σε όλο τον κόσμο και θα περιλαμβάνει πριγκιπικά φορέματα, σανδάλια, ασυνήθιστα t-shirts και αθλητικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 14 ετών. Η συνεργασία Jolie-McCartney κοστίζει καθώς οι τιμές στα ρούχα της εν λόγω συλλογής κυμαίνονται από 75 έως 185 δολάρια.

Maleficent συλλογή παιδικών ρούχων δια χειρός Stella McCartney

Maleficent συλλογή παιδικών ρούχων δια χειρός Stella McCartney

Και αν αναρωτιέστε πως μπορεί το σκοτεινό περιβάλλον της ταινίας Maleficent να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μια παιδική σειρά ρούχων, η ίδια η McCartney εξήγησε πως “Υπάρχει κάτι ζοφερό στο Maleficent που μπορεί να είναι τρομακτικό και οπτικά λαμπρό ταυτόχρονα”.

Η σχεδιάστρια μόδας θα διαθέτει τη συγκεκριμένη συλλογή ρούχων, που θα είναι έτοιμη για κυκλοφορία σε ένα μήνα περίπου, και από τα δικά της σημεία πώλησης με το 10% των πωλήσεων να διατίθενται για την οργάνωση των Χωριών SOS.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της McCartney με τη Disney καθώς το 2010 είχε σχεδιάσει και μια σειρά κοσμημάτων που είχε βασιστεί στην ταινία Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice in Wonderland) είναι ωστόσο η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Angelina Jolie αντί για την κολλητή της Gwyneth Paltrow.