Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και φανέρωσε μια ανοιξιάτικη διάθεση ενώ παράλληλα τα καταστήματα ήδη γέμισαν με τις νέες κολεξιόν τους. Έτσι, αργά ή γρήγορα θα βρεθείς αντιμέτωπη με μία από τις πιο δύσκολες αγοραστικές αποφάσεις της σεζόν και συγκεκριμένα την εύρεση του jacket που θα σε συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ σε casual αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Μία από τις τάσεις της φετινής άνοιξης έρχεται από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Μεγάλοι οίκοι της μόδας όπως η Prada, άντλησαν έμπνευση από το παραδοσιακό, ιαπωνικό κιμονό και οι fashionistas βρήκαν το πανωφόρι που αναζητούσαν.

Prada Spring collection 2013

Prada Spring collection 2013

Γιατί θα το λατρέψεις; Γιατί μπορείς να το συνδυάσεις με τα παντελόνια που υπάρχουν στη ντουλάπα κάθε γυναίκας: τζην και μαύρο υφασμάτινο. Ταυτόχρονα μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με τις φούστες σου.

Επίσης, σημείωσε πως φορώντας τα αγαπημένα σου παντελόνια με σακάκι-κιμονό μπορείς με το ίδιο λουκ να πας στο γραφείο και να συνεχίσεις μετά για ποτό ενώ όσο ανοίγει ο καιρός θα μπορείς να φοράς το κιμονό με τα σορτς σου.

Δες μερικά από τα σχέδια που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, σε διάφορα μήκη και prints:

Big in Japan, λοιπόν!