Όταν ένας μύθος συνάντησε τα imisi bracelets.Σύμφωνα με τον μύθο λοιπόν όπως γνωρίζετε λοιπόν, στη Νότια Ελλάδα, η κυρία Αριάδνη γυρνούσε σε πόλεις και χωριά βοηθώντας τις γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια. Χάρη στην καλοσύνη και τις γνώσεις της ήταν παντού καλοδεχούμενη, ενώ χάρη σε μια μοναδική της συνήθεια είχε γίνει πασίγνωστη: σε κάθε παιδί που έφερνε στον κόσμο έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι του.

Ο μύθος λέει ότι όσα από τα παιδιά μεγάλωσαν, κράτησαν το κορδελάκι τους και είχαν την τύχη κάπου, κάποτε να συναντηθούν, ανέπτυξαν μεταξύ τους μια μοναδική σχέση. Άλλοι ερωτεύτηκαν κι έκαναν τη δική τους οικογένεια, άλλους η κορδέλα τους ένωσε με μια βαθιά φιλία, και άλλοι συνεργάστηκαν επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Όλοι όμως βρήκαν το άλλο τους μισό που έκανε τη ζωή τους καλύτερη.

Η ιδέα ξεκίνησε από ένα «στοίχημα» που έπρεπε να κερδηθεί: μια φράση μπορεί να γίνει η αφορμή να πεις στον άλλον κάτι για τον εαυτό σου, μπορεί να φέρει δύο, τρεις, πέντε ανθρώπους πιο κοντά, μπορεί να ξεδιπλώσει φιλίες και να απογειώσει σχέσεις. Άλλωστε, από λίγες λέξεις δεν αρχίζουν όλα;Έτσι δημιουργήθηκαν τα «ζευγάρια» imisi bracelets με φράσεις που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Όπως θα ταιριάζουν και εκείνοι που φορώντας τα, θα συναντήσουν εκείνον που έχει διαλέξει τη φράση που συμπληρώνει τη δική τους. Κι έτσι θα έχουν ανακαλύψει το άλλο τους μισό!Αυτόν τον χειμώνα παρουσιάζεται για πρώτη φορά η νέα σειρά wide, με πιο φαρδιά βραχιόλια και ειδικό «κλείσιμο» ώστε να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα, έτσι ώστε να μπορούμε να τα εναλλάσσουμε στο λεπτό!

Με ιδιαίτερα trendy patterns, με τις μοναδικές imisi φράσεις και σε διαφορετικά χρώματα, γιατί η ζωή μας αξίζει να έχει χρώμα κι εμείς αξίζουμε πολλές επιλογές!

Η ιδέα imisi  όμως δεν ησυχάζει και δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται καθώς ψάχνει το άλλο της μισό με πολλούς τρόπους!

Ανανεώνεται διαρκώς και σήμερα επεκτείνεται!  Έτσι, εκτός από βραχιόλια, δημιουργούνται και άλλα accessories που συνεχίζουν να προσφέρουν εκπλήξεις, χαρά και ζωντάνια στη ζωή μας.Η αρχή έγινε με τις τσάντες  imisi.

Υφασμάτινες back bags, με προσεχτικά διαλεγμένα υφάσματα ώστε να ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το στιλ τους, αλλά πάνω απ’ όλα αφάνταστα πρακτικές! Με 3 εσωτερικές τσέπες, 2 εξωτερικές μπροστά και 1 εξωτερική πίσω για να βάζουμε άφοβα το κινητό μας! Έτσι μπορούμε να το βρίσκουμε με μια κίνηση ενώ είναι απόλυτα ασφαλές αφού φορώντας την τσάντα στους ώμους μας, η τσέπη του κινητού καλύπτεται πλήρως!

Εννοείται βέβαια, ότι και οι imisi backbags μένουν πιστές στο imisi concept, αφού και αυτές έχουν τις μοναδικές φράσεις που μας οδηγούν στους ανθρώπους που ταιριάζουμε!

 

Σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online παραγγελίες στο www.imisibracelets.com