Μπορεί να μην έχουμε κλείσει καλά καλά τα εισιτήρια για τις διακοπές του Αυγούστου αλλά η μόδα είναι ήδη 6 μήνες μπροστά και κατά συνέπεια μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα σχέδια των αγαπημένων brands Cromia, Le Pandorine, Alviero Martini 1A Classe.

Πιστή στα ποιοτικά δέρματα και την ποικιλία των γραμμών η fall collection 2014 της Cromia μας εντυπωσίασε χάρη στο αρμονικό color blocking αλλά και μοναδικές αγκράφες των νέων σχεδίων.IMG_5469IMG_5466

Φυσικά, ξεχωρίσαμε την ποικιλία σε γκρι τσάντες που αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις στα αξεσουάρ για την επόμενη σεζόν αλλά και τις λεπτομέρειες με κρόσσια που θα παραμείνουν ως trend.

Οι τσάντες Cromia ξεχωρίζουν επίσης για τα χρώματα τους και στη νέα συλλογή συναντήσαμε φθινοπωρινές αποχρώσεις του μπορντό και του πράσινου αλλά και εκτυφλωτικό κόκκινο ενώ με κύριο χαρακτηριστικό την ευελιξία, εντυπωσιαστήκαμε και από τα double-face σχέδια.

Με το χαρακτηριστικό ντεσέν-άτλας η νέα συλλογή Alviero Martini 1A Classe εμπλουτίστηκε με τα must-have back packs αλλά και συνδυασμούς με μονόχρωμα πάνελ.

Όσον αφορά τις μοντέρνες τσάντες Le Pandorine με σήμα κατατεθέν τα χαρακτηριστικά αποφθέγματα, η φθινοπωρινή συλλογή έφερε μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και γραμμών, κοντράστ με πλαϊνές φάσες σε πλεκτό δέρμα, animal print, παγιέτες κ.α., μεταλλικές υφές και λεπτομέρειες με κρόσσια.

Τέλος, στη φετινή παρουσίαση δεχτήκαμε μια “επίθεση” χρώματος καθώς είχαμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα σχέδια του brand Save my Bag. Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι οικονομικές καθώς είναι φτιαγμένες από lycra υλικό που τις καθιστά ιδιαίτερα ελαφριές και ταυτόχρονα εντυπωσιακές χάρη στα φωτεινά χρώματα με τα οποία “ντύνονται” είτε ολόκληρες είτε σε λεπτομέρειες. Υπομονή, γιατί θα είναι διαθέσιμες στην αγορά σε μερικούς μήνες…

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες γιατί από το Σεπτέμβρη οι εν λόγω συλλογές θα είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Κεντρική Διάθεση Motiva Fashion, τηλ. 210 7239974

Facebook Page