Αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα απορία λύνει με δημοσίευμα του το site του Elle Magazine. Επειδή (μάλλον) δεν προβλέπεται να γίνετε αστέρι ή είδωλο της μόδας παγκοσμίου βεληνεκούς στα επόμενα fashion weeks, το Watermill Center (ένα ίδρυμα που έχει στόχο την προώθηση των νέων καλλιτεχνών) αποφάσισε να πραγματοποιήσει δημοπρασία με έπαθλο εισιτήρια πρώτης σειράς σε fashion shows μεγάλων οίκων μόδας.

Έτσι, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε τις επόμενες επιδείξεις των οίκων Fendi, Prada και Giorgio Armani στο Μιλάνο και να καθίσετε κατά πάσα πιθανότητα δίπλα στην Kate Moss, Katy Perry και Rita Ora (μερικές από τις διάσημες κυρίες που παρακολουθούν κάθε χρόνο τα fashion weeks του Μιλάνου), τότε θα πρέπει να εξασφαλίσετε τουλάχιστον 25.000 δολάρια για ένα διπλό εισιτήριο (τιμή εκκίνησης).

Αν το budget είναι πιο περιορισμένο με 10.000 δολάρια μπορείτε να αγοράσετε ένα διπλό εισιτήριο για το fashion show του label Miu Miu στο Παρίσι.

Αν δεν θέλετε να μπείτε καθόλου στη διαδικασία της δημοπρασίας και να εξασφαλίσετε σίγουρα δύο εισιτήρια πρώτης σειράς θα χρειαστεί να δώσετε κατευθείαν 95.000 δολάρια για το πρώτο πακέτο και 25.000 δολάρια για το δεύτερο.

“Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…”, αλλά σκεφτείτε πως ίσως γίνετε φίλη στο Facebook με την Anna Wintour μετά από αυτή την εμπειρία.

Sarah Jessica Parker & Anna Wintour @ New York Fashion Week

Sarah Jessica Parker & Anna Wintour @ New York Fashion Week