Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν τον πλούτο, τον χρόνο και τη διάθεση να χαζεύουν πανάκριβα και περίεργα ρούχα που κοστίζουν μία περιουσία. Την ίδια στιγμή κοστίζουν πολλά βλέμματα ενθουσιασμού ή αποστροφής!

Σε αυτό το πλαίσιο ένα jean  Dolce & Gabbana -που κοστίζει  $12,500- είναι ελκυστικό όταν η διαστροφή της μόδας χαρίζει στον καταναλωτή κάτι γυαλιστερό που «τραυματίζει» τα μάτια και κατ ‘επέκταση την αισθητική του.

15

Φορτωμένο με πολλά κρύσταλλα Swaroski  (τα διαμάντια και τα ρουμπίνια θα ήταν υπερβολή) έκανε τη βόλτα του στην πασαρέλα για να κατακτήσει την καρδιά του πλούσιου fashion victim που την ερχόμενη άνοιξη και το καυτό καλοκαίρι του 2015 επιθυμεί να προκαλέσει  με τις ενδυματολογικές του επιλογές!

Είναι 99% βαμβακερό αλλά 100% απρόσιτο όταν ο μισθός σου δεν αρκεί για την κάλυψη των βασικών αυτής της ζωής που δεν περιλαμβάνουν ένα jean που θυμίζει ιεροτελεστία στα βάθη του Αμαζονίου.

Ένα πολυτελέστατο ένδυμα που δε μπορείς να φορέσεις αν δεν έχεις σκοπό να καβαλήσεις τον ελέφαντα της πνευματικής εξύψωσης και να χορέψεις στις φωτιές του κόσμου κάτω από φοινικόδεντρα και καλάμια bamboo!

Γιατί αυτό ακριβώς θυμίζει το συγκεκριμένο παντελόνι… Ενδυμασία ιερέων και πιστών που πέφτουν θύματα ατοπημάτων στην ζωή αλλά και τη μόδα!