Από που θα αγοράσεις εσύ όλα αυτά που θέλεις στις εκπτώσεις; Μα φυσικά από το  Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά με εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!  Από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016 εσείς θα κάνετε τις αγορές σας με απίθανες χειμερινές εκπτώσεις έως και  -70%, ενώ οι μικροί φίλοι του Athens Metro Mall θα διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends, κάθε Σαββατοκύριακο.

Εκπτώσεις να τις Ερωτευτείς… από 11 Ιανουαρίου ψωνίστε με έκπτωση έως και   -70% από τα 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού που σας περιμένουν στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων. Μην ξεχάσετε πως την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, τα καταστήματα του Athens Metro Mall θα είναι ανοιχτά προσφέροντας  τις χαμηλότερες τιμές, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Ατελείωτο Παιχνίδι για κάθε στιγμή και τη νέα χρονιά… αφού από τις 09 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν στα Happy Family Weekends , στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall!  Από τις 11.00 έως τις 16.00 -και με ελεύθερη είσοδο- οι δραστηριότητες του Ιανουαρίου προσφέρουν αμέτρητη χαρά μέσα από ζωγραφική, face painting, fashion κολάζ, παιχνίδια εκμάθησης, μουσικο-κινητικά δρώμενα, θεατρικά παιχνίδια και πολλές ακόμη εκπλήξεις που μέσα από τη δημιουργική απασχόληση και το παιχνίδι θα τους βοηθήσουν να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την τέχνη της μόδας, το πρόσωπο και το σώμα τους!

Παράλληλα, οι ακόμη πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών) απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του Athens Metro Mall.