Σας έχει τύχει ποτέ να έχετε (επιτέλους) χρήματα για να ψωνίσετε και να μην βρίσκετε πουθενά το ρούχο που έχετε φανταστεί; Εμένα, προσωπικά, μου έχει τύχει άπειρες φορές και από συζητήσεις που έχω κάνει με φίλες και γνωστές, δεν είμαι η μόνη.

Το ίδιο λοιπόν συνέβαινε στη Μίκα και την Κατερίνα και έτσι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν εκείνες τα ρούχα που για κάποιο λόγο δεν έβρισκαν όπως τα ονειρεύονταν ή όταν τα έβρισκαν ήταν πολύ ακριβά ή δυσκολεύονταν πολύ να εντοπίσουν.

Η Μίκα και η Κατερίνα, δημιουργοί της em.k designs!

Η Μίκα και η Κατερίνα, δημιουργοί της em.k designs!

Ως εκ τούτου γεννήθηκε το brand em.k designs! Τα ρούχα σε «κατακεραυνώνουν» από την πρώτη στιγμή (ο κεραυνός είναι αγαπημένο σύμβολο των σχεδιαστριών) με την απλότητα και το μίνιμαλ ύφος τους. Τα πανωφόρια – κιμονό και τα κρόσσια δίνουν ένα ξεχωριστό στίγμα στη συλλογή, ενώ η διαχρονική αντίθεση άσπρο-μαύρο κυριαρχεί (ό,τι πρέπει δηλαδή για όσες δεν αγαπούν τα έντονα χρώματα, και είμαστε πολλές!)

 

Η εταιρεία μετράει λίγους μήνες λειτουργίας και η ελπίδα της Μίκας και της Κατερίνας είναι ο κόσμος να αγαπήσει τα ρούχα και να ταυτιστεί με το γούστο τους καθώς πίσω από κάθε δημιουργία τους κρύβεται ένα ρούχο που πρώτα απ’όλα θα ήθελαν να φορέσουν οι ίδιες. Πιο προσωπική πινελιά και μεράκι δεν γίνεται!em.k-designs-9

Αν θέλετε να γνωρίσετε τον καινούργιο showroom της em.k designs! και να δείτε από κοντά τη χειμερινή collection, η εταιρεία διοργανώνει ένα 2μερο event που θα γίνει την Παρασκευή 22/11/2013 από τις 11:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο 23/11/2013 από τις 11:00 έως 20:00.

Διεύθυνση showroom: Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook Page της em.k designs!