Άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο περιμένουν τις εκπτώσεις για να αγοράσουν αγαπημένα προϊόντα που σε άλλες περιπτώσεις οι τιμές τους είναι απαγορευτικές. Μην ξεχνάτε τι γίνεται κάθε χρόνο την Black Friday στην Αμερική, από το 1932, όπου ορδές πλήθους μάχονται για την καλύτερη προσφορά στο προϊόν που επιθυμούν. Ο βασικός κανόνας των εκπτώσεων θα πρέπει να είναι αγορές με λογική.

Δερμάτινο παντελόνι, Blumarine, Linea Piu

Τι πρέπει λοιπόν να αγοράσουμε στις εκπτώσεις; Η ερώτηση αυτή απαντιέται πάντα με βάση τον προϋπολογισμό σου και το πόσα θέλεις να ξοδέψεις. Με μια καλή οικονομία το προηγούμενο διάστημα μπορείς να αποκτήσεις ποιοτικά και επώνυμα ρούχα και παπούτσια. Φέτος, είδαμε είναι στην μόδα το δερμάτινο παντελόνι που λανσάρει παντού. Στο δέρμα η λεπτομέρεια της κατασκευής παίζει πάντα ρόλο και σίγουρα παντελόνια με 10 και 20 ευρώ δεν μπορούν να είναι δερμάτινα. Μια καλή περίοδος για να αγοράσεις ένα αυθεντικό δερμάτινο παντελόνι είναι οι χειμερινές εκπτώσεις όπου καταστήματα με αποκλειστικά δερμάτινα προϊόντα κάνουν και αυτά τις προσφορές τους. Μπείτε στον πειρασμό και κάντε μια περιφορά σε ένα τέτοιο κατάστημα και σίγουρα θα βρείτε πολύ όμορφα πράγματα από αυθεντικό δέρμα που θα λατρέψετε και θα θέλετε να αποκτήσετε σε πραγματικά χαμηλή τιμή.

KLING CROW παλτό

Ένα παλτό κλασικό με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και μπορείτε να το απολαύσετε για αρκετά χρόνια μέχρι να “βγάλει τα λεφτά του”. Μια καλή οικονομική επένδυση για τις εκπτώσεις είναι να βρείτε μια καλή ευκαιρία για ένα τέτοιο παλτό.

Φυσικά όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια, οπότε τι πιο κλασικό είναι να επενδύσετε λίγα χρήματα σε ένα καλό παπούτσι. Με βάση τις ανάγκες που έχει η καθεμιά, στις εκπτώσεις μπορεί να βρει μοναδικές ευκαιρίες σε επώνυμα παπούτσια που ξεχωρίζουν για την άνεση και την ποιότητα κατασκευής τους. Μαζί με τα παπούτσια πάνε πακέτο και οι τσάντες εδώ και πολλές δεκαετίες, οπότε παράλληλα μπορείτε να βρείτε σε πολύ καλή τιμή εκείνη την ωραία τσάντα NINE WEST που είχατε βάλει κάποτε στο μάτι.

Τσάντα NINE WEST (Tote Bags)

Ακόμα και επώνυμα καλλυντικά είναι μέσα στην λίστα των προϊόντων που μπορεί κανείς να κυνηγήσεις στις εκπτώσεις. Καλλυντικά από πολύ μεγάλες εταιρίες που το κόστος τους είναι αρκετά μεγάλο και δεν τα κοιτάμε καν όπως κάποια κραγιόν και μάσκαρες. Επίσης αυτήν την περίοδο τα καταστήματα καλλυντικών βγάζουν προσφορές δώρων ( το ένα συν ένα δώρο το βλέπουμε συχνά). Ωστόσο τα καλλυντικά είναι λίγο δύσκολο να τα βρούμε σε καλές προσφορές.

Μην μπαίνετε στην παγίδα των καταστημάτων που βγάζουν σε προσφορά ρούχα και προϊόντα που δεν είναι επώνυμα και ειδικά σε προϊόντα που είναι κινέζικα διότι το κόστος τους χονδρικής ούτως ή άλλως είναι χαμηλό και θα τα ξαναβγάλουν σε προσφορά με την πρώτη ευκαιρία. Την περίοδο των εκπτώσεων επενδύστε χρήματα σε επώνυμα brands που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας, θα της δώσουν στυλ και ποιότητα.