Τις τάσεις για την Άνοιξη του 2014 τις έχουμε ήδη δει από τις Εβδομάδες Μόδας του προηγούμενου Σεπτέμβρη. Αυτή την περίοδο οι δημοσιογράφοι μόδας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν παρουσιάσεις των συλλογών που ετοίμασαν τα πιο γνωστά retail fashion brands για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε σιγά σιγά ποιες τάσεις ξεχωρίζουμε. Mια μικρή προεπισκόπηση δηλαδή, των τάσεων που μας έκαναν εντύπωση για την Άνοιξη του νέου χρόνου.

Η διαφάνεια στο υπόδημα επέστρεψε ως τάση από την Άνοιξη του 2013 και παρόλο που έχει συνδεθεί περισσότερο με την Άνοιξη και το Καλοκαίρι εμφανίστηκε ξανά στις πασαρέλες για το Φθινόπωρο του 2013. Στις συλλογές των Maison Martin Margiela και Moschino Cheap & Chic παρουσίαστηκαν μποτίνια με διάφανο τακούνι.

Σε περίπτωση που σας αρέσει το συγκεκριμένο trend και αναρωτιέστε που μπορείτε να βρείτε ένα αντίστοιχο υπόδημα, δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι να βγει στα καταστήματα η ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ (συνήθως προς το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων) και να εντοπίσετε τα ακόλουθα μποτίνια με το ντεγκραντέ διάφανο τακούνι.

H&M Spring Collection 2014

H&M Spring Collection 2014