Να μαντέψω μία από τις αποφάσεις σου για τη νέα χρονιά είναι να επισκέπτεσαι πιο συχνά το γυμναστήριο, να πηγαίνεις για τρέξιμο, να ξεκινήσεις μαθήματα τένις. Καλό είναι αυτή η απόφαση να μην μείνει μόνο ως καταγραφή στη λίστα σου και αν διαθέτεις τα αθλητικά ρούχα που συνδυάζουν το στυλ με τη λειτουργικότητα θα έχεις ένα κίνητρο παραπάνω.

Τα καλά νέα είναι πως τον πρώτο μήνα του 2014 επέλεξε η Η&Μ για να την επεκτείνει τη σειρά Sport. Η νέα σειρά αθλητικών ρούχων δίνει έμφαση στην απόδοση, την εφαρμογή και τη λειτουργικότητα. Τα νέα H&M Sport θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές και νέα σχέδια για πιο πολλές αθλητικές δραστηριότητες, αντικατοπτρίζοντας τον όλο και πιο δραστήριο τρόπο ζωής των γυναικών, των ανδρών και των παιδιών. Στο σχεδιασμό της νέας συλλογής H&M Sport συνέβαλαν επαγγελματίες αθλητές διεθνούς κλάσης της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας, με φυσικό ένστικτο για τη μόδα που προσέφεραν πολύτιμη γνώση όσον αφορά την απόδοση των αθλητικών ρούχων.

Εκτός από τη νέα σχεδιαστική της ταυτότητα, η σειρά H&M Sport θα αποκτήσει πλέον και το δικό της αποκλειστικό χώρο σε επιλεγμένα καταστήματα. Η επέκταση επιβεβαιώνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Η&Μ για τα H&M Sport και την ταχέως αυξανόμενη ενασχόληση της εταιρείας με τον κόσμο του αθλητισμού.

Για τις γυναίκες, η H&M Sport προσφέρει κομμάτια για διάφορα αθλήματα: από ρούχα για τρέξιμο για όλες τις καιρικές συνθήκες – με αντιανεμικό και αδιάβροχο μπουφάν για τρέξιμο μαζί με όλα τα άλλα απαραίτητα για το τρέξιμο, μέχρι αθλητικά κομμάτια για άσκηση που τεχνολογία dryfit που στεγνώνουν εύκολα. Για τις λάτρεις τη γιόγκα η H&M Sport διαθέτει χαλαρά και άνετα ρούχα αλλά και προστατευτικά μπουφάν φλις και αδιάβροχα παντελόνια για όσες αγαπούν την άσκηση στο ύπαιθρο. Η λειτουργικότητα και η άνεση αποτελούν κλειδί στο σχεδιασμό, όπως η διαφορετική στήριξη που προσφέρουν οι τρεις τύποι αθλητικών σουτιέν, με χρώματα που κυμαίνονται από μαύρο, άσπρο και γκρι έως ζεστό ροζ.

Παράλληλα και οι άντρες βρίσκουν στην H&M Sport τα βασικά κομμάτια για τρέξιμο που περιλαμβάνει μπουφάν, μακό, είτε μονόχρωμα, είτε με στάμπες ενώ υπάρχουν επίσης αθλητικά σετ, όπως μακό για γυμναστική, τοπ και παντελόνια προθέρμανσης και αμάνικα φούτερ με κουκούλα. Για γυμναστική στην ύπαιθρο, υπάρχουν μπουφάν με μονωτικά υλικά και κομμάτια που φοριούνται ως πρώτη στρώση, καθώς και το σημαντικό πλήρως αδιάβροχο λεπτό μπουφάν, ενώ για το τένις υπάρχει το απαραίτητο πόλο και το σορτς για τένις.

T-shirt (12,95 ευρώ)

T-shirt (12,95 ευρώ)

Αθλητικό τζάκετ με κουκούλα (39,95 ευρώ)

Αθλητικό τζάκετ με κουκούλα (39,95 ευρώ)

Τέλος, η H&M Sport διαθέτει κομμάτια για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, είτε για παιχνίδι είτε για άσκηση. Υπάρχουν αθλητικά είδη όπως σετ για ποδόσφαιρο και φόρμες, σετ αθλητικών και εξοπλισμός για τένις, καθώς και μαγιό. Διατίθεται επίσης ένα ειδικό σετ χορού και πλήρης γκάμα αθλητικών ρούχων για το ύπαιθρο, για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Μόλις βρήκες και τα καλαίσθητα, λειτουργικά και προσιτά σε τιμή αθλητικά ρούχα που αναζητούσες. Το μόνο που μένει είναι να επισκεφτείς το πιο κοντινό σου Η&Μ κατάστημα και μετά να πας κατευθείαν στο γυμναστήριο, το γήπεδο, το στάδιο ή το πάρκο.