Ίσως να πρόκειται για την πιο high fashion καμπάνια της ισπανικής αλυσίδας ρούχων Zara του ομίλου Inditex. Ο λόγος; Η επιστράτευση του θρυλικού φωτογράφου μόδας Patrick Demarchelier για την καμπάνια της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μόδας αυτή τη στιγμή.patrick_demarchelier_151_north_990x

Για του λόγου του αληθές στην καμπάνια συμμετέχει η Αυστραλή μούσα του οίκου Christian Dior, Julia Nobis και το Βρετανό top model, Edie Campbell. Μαζί τους φωτογραφίζονται η Ines Neefs, το μοντέλο από το Βέλγιο που συμμετείχε στην καμπάνια της νέας σεζόν για τον οίκο Valentino και το ανερχόμενο αστέρι εκ Σερβίας, Mijo Mihaljcic η οποία πέρασε τον περασμένο χρόνο να ταξιδεύει στις μητροπόλεις της μόδας προκειμένου να περπατήσει στα catwalks των οίκων Balenciaga, Elie Saab και Maison Martin Margiela.

Zara Fall 2014

Zara Fall 2014

Η νέα συλλογή της αλυσίδας Zara έχει αστικό ύφος και δίνει έμφαση στα leopard prints, τους ουδέτερους τόνους και στο sporty glam στυλ και μας κάνει να ανυπομονούμε για τις πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα.

Zara Fall 2014

Zara Fall 2014

Zara Fall 2014

Zara Fall 2014

Zara Fall 2014

Zara Fall 2014