Απόλυτη αίσθηση ελευθερίας! Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις από ένα καλοκαιρινό ένδυμα. Τα Homesies βασίζονται στη φιλοσοφία των onesies και αποτέλεσαν την αγαπημένη μας loungewear και casual street wear επιλογή το χειμώνα που μας πέρασε οπότε δεν θέλαμε να τα αποχωριστούμε τη θερινή περίοδο και ευτυχώς δεν χρειάστηκε αφού η συλλογή εμπλουτίστηκε και με καλοκαιρινά σχέδια για τον άντρα και τη γυναίκα.

Τα  Homesies τα οποία παράγονται στην Ελλάδα, με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και έχουν ένα εμπνευσμένο οικολογικό packaging που από μόνο του είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ.

Τα Homesies συνεργάζονται με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και σχεδιαστές (πρόσφατα είδαμε σχέδια που δημιουργήθηκαν από σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya), μετατρέποντας τα onesies σε ολόσωμο καμβά! Ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική δυνατότητα προσωποποίησης, με την αποκλειστική παραγωγή κατόπιν παραγγελίας.

Homesies-Fashion Workshop by Vicky Kagia

Homesies-Fashion Workshop by Vicky Kagia

Τα πράγματα είναι απλά: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι επισκεφτείτε το E-shop της Homesies και απλώς να αποκτήσετε το ένδυμα που θα γίνει το “δεύτερο δέρμα” σας και που αποτελεί ταυτόχρονα μία από τις πιο καυτές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Cara Delevingne-Kylie Jenner-Miley Cyrous λατρεύουν τα onesies τους

Cara Delevingne-Kylie Jenner-Miley Cyrous λατρεύουν τα onesies τους

Aνακαλύψτε τα Homesies και στη σελίδα τους στο Facebook