Σαν κοριτσάκι κι εγώ αναζητούσα κάποια στιγμή το προσωπικό μου στυλ κι έτσι πριν καν αποφασίσω αν αγαπώ πιο πολύ το μποέμ look από το glam ροκ (τελικά, τα αγαπώ εξίσου), ήμουν σίγουρη πως ό,τι κι αν φοράω θέλω πάντοτε να στολίζω τους καρπούς μου με πολλά, πολλά, βραχιόλια.

Το χειμώνα, όπως είναι λογικό, καταπιέζομαι λίγο, αλλά μόλις ανέβει η θερμοκρασία μαζί με το μήκος του μανικιού, μια σειρά από 5, 6…10 βραχιόλια κοσμεί το δεξί μου χέρι καθώς στο αριστερό προτιμώ να φορώ το ρολόι μόνο του.

Έχω τέσσερα βραχιόλια που φοράω μόνιμα (χειμώνα – καλοκαίρι) που έχω συλλέξει από ταξίδια σε ελληνικά νησιά και κατά συνέπεια μου θυμίζουν διακοπές και ξέγνοιαστες στιγμές.DSCN0363

Ωστόσο, φέτος ανακάλυψα στο Pull N’ Bear ένα πακέτο από εννέα βραχιόλια σε υπέροχο συνδυασμό και πολύ οικονομική τιμή (μόλις 9,99 ευρώ), κι έτσι δεν μπήκα στον κόπο φέτος να συλλέξω βραχιόλια από διάφορα καταστήματα.

Βραχιόλια Pull N' Bear (9,99 ευρώ τα 9 βραχιόλια)

Βραχιόλια Pull N’ Bear (9,99 ευρώ τα 9 βραχιόλια)

Κι επειδή δεν είμαι η μοναδική που έχει τρέλα με τα βραχιόλια, οι απανταχού fashionistasέχουν συγκεντρωθεί στο hashtag του Instagram #YTbracelets και παρουσιάζουν τους δικούς τους συνδυασμούς. Ίσως, η καλύτερη πηγή έμπνευσης για όσες θέλουν να πάρουν ιδέες για το πώς να ταιριάξουν τα βραχιόλια τους.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους υπέροχους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με χειροποίητα βραχιόλια Ελλήνων δημιουργών. Ιδού μερικές από τις ωραιότερες προτάσεις:

Μπορείτε να στοχεύσετε σε χρωματική αρμονία (χρησιμοποιήστε τα tips για το color-blocking), το στυλ, για παράδειγμα μπορείτε να συνδυάσετε έθνικ βραχιόλια (φέτος είναι πολύ της μόδας τα αφρικανικά prints) ή να αφήσετε τον εαυτό σας να επιστρέψει στα εφηβικά του χρόνια και ταιριάξει αμέτρητα βραχιολάκια-φιλίας, που δεν θα το πιστέψεις, αλλά έχουν επιστρέψει στη μόδα!

Βραχιολάκια φιλίας

Βραχιολάκια φιλίας

Μην περιορίσεις τη φαντασία σου…τουλάχιστον σε αυτό το στυλ!