Τη στιγμή που πληκτρολογώ αυτές τις λέξεις, σύννεφα έχουν μαζευτεί στον ουρανό και με κάνουν να σκέφτομαι πως σιγά σιγά πρέπει να οργανώσω τη φθινοπωρινή μου γκαρνταρόμπα.

Ας μη γελιόμαστε, εποχές για να έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε ένα τζάκετ ανά σύνολο, δεν διανύουμε. Οπότε πρέπει να φανούμε πρακτικές και να επιλέξουμε το τζάκετ εκείνο που θα μπορέσει να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μας.

Η μία διαχρονική επιλογή είναι φυσικά το στρατιωτικό τζάκετ και η άλλη το φλοράλ μπουφάν ή μπλέιζερ.floral-blazer-cover

Η φετινή, χειμερινή τάση στα «λουλουδάτα» τυπώματα άφηνε μια πιο φθινοπωρινή, όπως ήταν λογικό, αίσθηση. Μια αίσθηση που αποπνέει κομψότητα, αρμονία και ρομαντισμό. Τα λουλούδια συχνά τοποθετούνται πάνω σε σκούρο φόντο όπως μαύρο και γκρι-μπλε ή ράβονται πάνω σε αιθέρια υφάσματα.

Τα νέα φλοράλ prints παρουσίασαν οι Valentino, Luisa Beccaria, Louis Vuitton, και Lanvin.

Ιδού οι επιλογές που θα βρεις από τώρα στα μαγαζιά:

Τα φλοράλ prints αγαπούν τους συνδυασμούς με μονοχρωμίες και με total black σύνολα ωστόσο το That’s Life λατρεύει το mix & match look γι’αυτό κι έχουμε προτείνει στο παρελθόν συνδυασμούς τόσο με ρίγες όσο και animal prints. Τέλος, αν ανήκεις στις τολμηρές, μπορείς να εκμεταλλευτείς την επιστροφή του grunge και punk στυλ και να συνδυάσεις τα φλοράλ με τα καρό τυπώματα.

Το κατεξοχήν τύπωμα της άνοιξης αποκτά μια πιο συγκρατημένη αλλά εντόνη παρουσία για το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα.