…και συγκεκριμένα το μοντέλο της PreFall συλλογής του οίκου για το 2014 που θα φωτογραφίσει ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου Karl Lagerfield.

H Kristen Stewart με τον Karl Lagerfield στο προηγούμενο Couture show της Chanel

H Kristen Stewart με τον Karl Lagerfield στο προηγούμενο Couture show της Chanel

Η αποκάλυψη έγινε στο ετήσιο Metier dArts show της Chanel που φέτος έλαβε χώρα στο Ντάλας των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη τοποθεσία επιλέχθηκε προκειμένου ο γαλλικός οίκος να υπερτονίσει τη μακροχρόνια σχέση του με την Αμερική, οπότε η επιλογή μιας νέας Αμερικανίδας σταρ θεωρείται μάλλον, αναμενόμενη.

Η Kristen Stewart στο Metier d'Arts show της Chanel στο Ντάλας (10/12/13)

Η Kristen Stewart στο Metier d’Arts show της Chanel στο Ντάλας (10/12/13)

Η εν λόγω καμπάνια αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το Μάιο του 2014.

Η Kristen Stewart φλερτάρει εδώ και καιρό με τη Chanel καθώς έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες του οίκου όπως στο Met Gala του 2010 ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται το πρόσωπο μεγάλου οίκου μόδας καθώς έχει ήδη εκπροσωπήσει το άρωμα Florobotanica του οίκου Balenciaga.

Μπορεί τα πράγματα στην προσωπική ζωή της Stewart να μην πηγαίνουν καλά αφού λέγεται πως εξακολουθεί να χτυπά την πόρτα του πρώην συντρόφου της Robert Pattinson αλλά εκείνος δεν απαντά, ωστόσο το μέλλον της στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου αναμένεται λαμπρό!