Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει και η women’ secret σας κάνει να νιώσετε πιο sexy από ποτέ! Ανακαλύψτε τη Sexy Valentine συλλογή εσωρούχων των women’ secret και επιστρατεύστε τα… μυστικά σας όπλα για το πιο ρομαντικό ραντεβού της χρονιάς!

4

Happy Lovers Day!

Σαγηνευτικό μαύρο και αισθησιακό κόκκινο αναδεικνύουν την τολμηρή σας πλευρά και σας επιτρέπουν να παρασυρθήτε ανάμεσα σε μια εντυπωσιακή γκάμα από θηλυκά και sexy εσώρουχα τα οποία ξεχωρίζουν για τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους, τις αισθησιακές διαφάνειες και τις αποκαλυπτικές, δαντελένιες λεπτομέρειες που αποπνέουν μια ξεχωριστή πολυτέλεια!

women-secret_Happy-Lovers-Day-(1)

Womensecret

2

Pretty, comfortable & sexy

3

Το brand womensecret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 520 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women’secret online store, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος.

Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω