Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τη Rachel Zoe να σε ενημερώσω πως πρόκειται για πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας που έγινε γνωστή ως στιλίστας των σταρ αφού στις διάσημες πελάτισσες της συμπεριλαμβάνονται οι Cameron Diaz, Kate Hudson, Anne Hathaway, Demi Moore, JenniferLawrence και πολλές άλλες. Επίσης, θεωρείται πως με τη βοήθεια της Nicole Richie η οποία υπήρξε μία από τις πρώτες της πελάτισσες, καθιέρωσε το boho chic look.

Nicole Richie & Rachel Zoe

Nicole Richie & Rachel Zoe

Η Rachel Zoe έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο E! Online και έδωσε τις δικές της στιλιστικές συμβουλές για το καλοκαιρινό μας look.

Ποιο ρούχο θεωρεί πως δεν πρέπει να αποχωριζόμαστε; “Καλοκαίρι σημαίνει καφτάνια. Ας φοράμε καφτάνια όλη τη μέρα. Αξιοποιήστε κάθε περίσταση για να φορέσετε καφτάνι”, απάντησε.

H ίδια η Rachel Zoe έχει αποδείξει μέσα από το προσωπικό της στυλ πως είναι η πρώτη που ακολουθεί τη στιλιστική της συμβουλή.

H Rachel Zoe με τον μεγάλο της γιο, Skyler

H Rachel Zoe με τον μεγάλο της γιο, Skyler

Πέρα από τα ρούχα όμως, ποια είναι η καλύτερη συμβουλή στυλ που μπορεί να δώσει; ” Για να είμαι ειλικρινής, τα πάντα εξαρτώνται από την αυτοπεποίθηση. Όταν φαίνεσαι πιο όμορφη, αισθάνεσαι πιο όμορφη και χαμογελάς περισσότερο. Πιστέψτε με, είναι το πιο σημαντικό ατού”, δήλωσε η Zoe.

Αν θέλετε να βρείτε τρόπους για να συνδυάσετε τα καφτάνια σας αλλά και τις καλύτερες επιλογές της αγοράς δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.